התייעצות המלצות למדפסת צבעוני A3

• הוסף לסימניות
שלום,
מעוניינים לקנות לבית כנסת מדפסת A3 צבעוני,
יש הרבה הדפסות והעלות יקרה, מעוניינים לחסוך ולהקל,
אודה להמלצות למדפסת איכותית ומדויית, משקיעים בגרפיקה אז מעוניינים גם בהדפסה איכותית,
קיבלנו המלצה על מדפסת בראדר J5740
או מדפסה CANON 6850
מי שמכיר איכות הדפסה , המלצות/דיס נודה לשמוע הכל

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מקפיץ
אני גם מחפש איכותי לגודל A3 וחסכוני
@שווה ציטוט מה יצא לכם?

• הוסף לסימניות
אני קניתי HP 7740
היה לי חשוב מגירה נפרדת לדפי A3

הדיו שלו יקר (סט מלא עולה לי מעל 1000 ש"ח)
אבל זה ראשי דיו גדולים ממש ומספיקים לי לפחות לשנה עם הרבה הדפסות יחסית.
לי זה שווה

• הוסף לסימניות
אני קניתי HP 7740
היה לי חשוב מגירה נפרדת לדפי A3

הדיו שלו יקר (סט מלא עולה לי מעל 1000 ש"ח)
אבל זה ראשי דיו גדולים ממש ומספיקים לי לפחות לשנה עם הרבה הדפסות יחסית.
לי זה שווה
זה באמת יקר לדיו, אני מחפש יותר בסגנון של המיכלי דיו שממלאים (smart tank ב hp או eco tank ב epson)

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת A3 ה.דיו של ברדאר J6540DW
אחרי כשנה יש בעיה בשחור ונסתם הצנרת = לזרוק לפח

כרגע מתעניין בלייזר עם מגירות נפרדות לA3 וA4

• הוסף לסימניות
A3 צבעוני??

משהו כמו1,200 ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא, הזרקת דיו

אני מחפש המלצות לליזר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבעיה שלי עם ההזרקת דיו זה לא עלות הדיו אלא הסתימות והדפסת באיכות נמוכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה