דרוש מידע המלצות למוצרי חשמל

• הוסף לסימניות
עקב מעבר דירה וקניית מוצרי חשמל
אשמח לשמוע המלצות (או דיס) למוצרי חשמל הבאים:

מקרר - חברה , דגם , וסוג האם מומלץ מקפיא תחתון ומקרר עליון או להיפך?

תנור - חברה , דגם ,
מחפשת דו תאי משולב כיריים.

מכונת כביסה - חברה , דגם

חשוב לי שהמוצרי חשמל לא יהיה מתוצרת גרמנית.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תנור - חברה , דגם ,
מחפשת דו תאי משולב כיריים.

מכונת כביסה - חברה , דגם

תנור - דלונגי - ממליצה בכל פה, קצת יותר יקר אבל אופה נהדר, הלהבות עובדות טוב ומחולקות נכון, הכיריים מתנקות ממש בקלות והכי שווה - ששתי התנורים עובדים ביחד!!

מכונת כביסה - אהמ.. אני רואה שהמליצו כאן על קונסטרוקטה. כדאי לך לברר דגמים - יש לי 9 קילו, הוא מנקה טוב והתכניות טובות אבל מאאאד רגיש לדברים קטנים שנכנסים בטעות כמו סיכות, מטבעות, או אפילו גרב קטנה.. הוא עושה סתימה שרק טכנאי (שמחכים לו 4 ימים בלי מכונה - כלול באחריות) יכול לתקן... ואני לא היחידה שיש לי את זה עם המכונה הזו..
ז"א שאחריות תקחי לכמה שנים טובות, אפילו אם יעלה לך כסף, ותקחי בחשבון שכל כמה זמן את נתקעת :(

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מכונת כביסה - אהמ.. אני רואה שהמליצו כאן על קונסטרוקטה. כדאי לך לברר דגמים - יש לי 9 קילו, הוא מנקה טוב והתכניות טובות אבל מאאאד רגיש לדברים קטנים שנכנסים בטעות כמו סיכות, מטבעות, או אפילו גרב קטנה.. הוא עושה סתימה שרק טכנאי (שמחכים לו 4 ימים בלי מכונה - כלול באחריות) יכול לתקן... ואני לא היחידה שיש לי את זה עם המכונה הזו..
ז"א שאחריות תקחי לכמה שנים טובות, אפילו אם יעלה לך כסף, ותקחי בחשבון שכל כמה זמן את נתקעת :(
לא קרה לי מעולם...

• הוסף לסימניות
תנור - דלונגי - ממליצה בכל פה, קצת יותר יקר אבל אופה נהדר, הלהבות עובדות טוב ומחולקות נכון, הכיריים מתנקות ממש בקלות והכי שווה - ששתי התנורים עובדים ביחד!!

בהצלחה!
תודה . ואווו השקעת . איןמילים.
לגבי קונסטרוקטה יש רק דגם אחד עם 9 קילו?

• הוסף לסימניות
מקרר סמסונג 4 דלתות. המקפיא למטה. מכונת כביסה רק מילה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה