- הוסף לסימניות
איזה דגם הכי מומלץ?מקרר-בלומברג הפוך
מכונת כביסה-קונסטרוקטה
והאם ה8 קילו יותר טוב מה 9 קילו?
אשמח לפירוט,תודה רבה
איזה דגם הכי מומלץ?מקרר-בלומברג הפוך
מכונת כביסה-קונסטרוקטה
איזה דגם המכונת כביסה?המלצות שלי:
למה?
הם טובים. הבעיה היחידה שלהם שאם חלק נשבר המקורי עולה יקר, כך יצא מהבירורים שלי
מכונת כביסה - Constructa
תנור - Delonghi
איזה דגם המכונת כביסה?
אני מבררת כעת,כי חייבת דחוף חדשה.
יש לי את הדגם הזה:איזה דגם הכי מומלץ?
והאם ה8 קילו יותר טוב מה 9 קילו?
אשמח לפירוט,תודה רבה
יש לך מושג מה ההבדל בין ה8 קילו ל9?יש לי את הדגם הזה:
אני מרוצה מאד, היה לי אותה ב-6 קילו, 6 שנים ולפני שנה וחצי קניתי של 8 קילו.![]()
מכונת כביסה Constructa CWF10K28IL קונסטרוקטה - זאפ השוואת מחירים
CWF10K28IL קונסטרוקטה החל מ - . רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של מכונת כביסה Constructa CWF10K28IL קונסטרוקטה, מידע על חנויות קרובות, 7 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
המכונה של ה-6 עדיין עובדת מצויין, קניתי 8 רק בגלל שרציתי מכונה יותר גדולה.
אין לי מושג,יש לך מושג מה ההבדל בין ה8 קילו ל9?
אם זה רק במחיר ?
כי משהי כתבה כאן שה 9קילו לא טובה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים