דרוש מידע המלצות למורה תותחית לכינור בביתר-ירושלים שמקבלת תלמידות חדשות, יש?

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות מבעלי ניסיון
תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי על מי להמליץ אבל כתבת או בירושלים או בביתר אני רוצה לומר לך שמסתמא את הרי לא גרה בשניהם, אז תדעי לך שחשוב ללמוד כמה שיותר קרוב לאן שגרים כי גם ככה קשה ללמוד כינור, ואם מתווסף הקטע של המרחק זה גורם להתייאש, מניסיון!!
מקווה שתסתדרי, בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אין לי על מי להמליץ אבל כתבת או בירושלים או בביתר אני רוצה לומר לך שמסתמא את הרי לא גרה בשניהם, אז תדעי לך שחשוב ללמוד כמה שיותר קרוב לאן שגרים כי גם ככה קשה ללמוד כינור, ואם מתווסף הקטע של המרחק זה גורם להתייאש, מניסיון!!
מקווה שתסתדרי, בהצלחה!!!
יש משהו...
אני גרה בביתר,
ואני מחפשת לאחותי בת 14 שלמדה עד עכשיו אצל מישהי בביתר והיא רוצה להתקדם,
היא יכולה לנסוע לירושלים אבל עדיף במרכז העיר שיותר קל להגיע לשם עם תחבורה מביתר.
תודה על הרצון!

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא
היא מנהלת את בית ספר אביבים למוזיקה
לא מכירה?
היא מעולה ממש!

• הוסף לסימניות
וואו לא ידעתי....
נשמע טוב
יש מצב למספר טלפון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת.....

יש למישהו מידע על פיתוח קול באביבים?
מישהי הייתה שם ומרוצה?

• הוסף לסימניות
נשמח גם לקבל המלצות על מורות לכינור באזור בית וגן\קרית יובל\מרכז העיר

• הוסף לסימניות
שלום!
הפעם אני מחפשת מורה לגיטרה באזורים הנ"ל (עדיף בביתר)
מורה זריזה ומקצועית!
אשמח לפרטים
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה