המלצות למשחק מהנה לגיל 5.5

• הוסף לסימניות
מחפשת משחק כייפי לילדה בגיל 5.5. משהו מעסיק....
אשמח לקבל הצעות והמלצות.

מכירים את המשחק "תפוס נוצה" - זה מומלץ?

המון תודה....:)

• הוסף לסימניות
ממליצה על "הסודוקו הראשון שלי"

• הוסף לסימניות
תפוס נוצה - משחק שאת יודעת מתי מתחילים אותו ולא יודעת מתי גומרים אותו...
ז"א משחק ארוך ארוך עד שנמאס (אצלינו בכל אופן)

• הוסף לסימניות
יחידני- פליימוביל, פאזלים, כדור אורות- אם ככה קוראים לזה

זוגי- לוטי קרוטי/ משחק זכרון

הבת שלי בגיל הזה רוב היום מתעסקת בגזירות או בקליקס :)

• הוסף לסימניות
עמי חכמי! תעסוקה להרבה זמן

• הוסף לסימניות
הבן שלי בגיל הזה מאד אוהב את שרלוק (רעיון של זיכרון אבל יותר חוויתי) ואת נחש מי.
לבד הוא עסוק מאד בפליימוביל, גזירות יצירות, קפלה וחיות (בונה גן חיות לפחות ארבע פעמים בשבוע) וקליקס.

• הוסף לסימניות
פסטלינה, פנדה, בר בצק - שיא התעסוקה!!!
וכמובן: פליימוביל ופליימוביל ופליימוביל...
כבר ראיתי שהמשחקים הכי יקרים העסיקו ליומיים שלושה, ובסוף חוזרים למקור (לנ"ל)...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;1020754:
פסטלינה, פנדה, בר בצק - שיא התעסוקה!!!
וכמובן: פליימוביל ופליימוביל ופליימוביל...
כבר ראיתי שהמשחקים הכי יקרים העסיקו ליומיים שלושה, ובסוף חוזרים למקור (לנ"ל)...

זהו, שהפליימובילשוכב בארון אצלינו ללא חברים....
וכל שאר העיסוקים זה טוב
אבל בכל אופן רציתי משחק כיפי חדש.
עדיף זוגי או יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י artline;1020917:
זהו, שהפליימובילשוכב בארון אצלינו ללא חברים....
וכל שאר העיסוקים זה טוב
אבל בכל אופן רציתי משחק כיפי חדש.
עדיף זוגי או יותר
גם אצלי לא נוגעים בפיימוביל :)

אולי ילך אצלך מה שכן הולך אצלי? חוברות עבודה, מוכנות לכיתה א', ערכות יצירה וכדומה.

• הוסף לסימניות
יש משחק מהמם אבל יחיד הבן שלי בן שלוש עשה אותו על אף שבחנות יגידו לך מגיל 8.
תבקשי בצעצועי שטראוס את המשחק של הדג והדוב ואז תראי יש שם הרבה משחקים מהשוג הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1021006:
יש משחק מהמם אבל יחיד הבן שלי בן שלוש עשה אותו על אף שבחנות יגידו לך מגיל 8.
תבקשי בצעצועי שטראוס את המשחק של הדג והדוב ואז תראי יש שם הרבה משחקים מהשוג הזה.
התכוונת לקוטב הצפוני נכון?
אני מכירה אבל זה נראה לי באמת רמה גבוהה ... אפילו בשבילי...
כנראה לבן שלך יש ראש פיצוץ!....

• הוסף לסימניות
יחידני המשחקים של SMART GAME יש בהתאמה לכל הגילאים (לגיל הזה "מלך ומלכה" "יום ולילה"). פלינו- משחק שילדות מאוד אוהבות (יקר באזור 180-200 ש"ח), לוח הפלא, חרוזי גיהוץ+חוברות עם רעיונות+שלל תבניות-תעסוקה מצויינת, פזלים, משחקי קלפים כמו: טאקי, מלך הפלאפל, סוויץ'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה