אני מתעניינת לגבי נופש לנשים באילת מטעם נופשים מהלב.
אשמח לשמוע אם יש כאן משהו שיצא עם נופשים מהלב לחופשה באילת איך היה?

מקפיצה
משהי שמעה/יודעת על נופש נשים בזמן הקרוב?

יש של "גלים" בים המלח. סוף שבט

הנופש של גלים מדהים!
הייתי שנה שעברה ונהניתי מאוד, מומלץ.

יש משהו תחילת שבט אמא חזקה
אם אני אראה את הפרסומת אעלה בעז"ה

היי!
מישהי יודע על נופש נשים בקרוב,
לא באילת,
בכשרות מהודרת,
אשמח למידע!

גלים תירות
1706174994169.png

היי
מחפשת נופש נשים בזמן הקרוב
אולי משהי שמעה/ מכירה
ויכולה להמליץ לי על משהו?
תודה מראש

יצא לי לראות באחד מעלוני הפרסום בי-ם על נופש נשים של חברת גלים ב כ"ח-כ"ט שבט (לא בטוחה בתאריך)
בלאונרדו פלאזה ים המלח

יצא לי לראות באחד מעלוני הפרסום בי-ם על נופש נשים של חברת גלים ב כ"ח-כ"ט שבט (לא בטוחה בתאריך)
בלאונדרו פלאזה ים המלח
גמני ראיתי נראה לי שווה

יש שבוע הבא של מילר בגלי צאנז
מילר:
025711973 05271717678
r0527171678 @ gmail.com
להוריד רווחים לפני השטרודל

יש לי זכות אצל ח. זייברט בנופש הקרוב שלהם במלון גלי צאנז, שלא יכלתי להשתתף בסוף.
(פרסומת על הנופש בהודעות הקודמות).
מוכרת במחיר הנחה 1000 ש"ח במקום 1290 ש"ח
רלוונטי גם לנופש הבא שלהם?
אם כן, אשמח לקנות ממך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה