אני מחפשת כל נופש שנותן החזר לפני לידה בזמן הקרוב
אשמח למידע תודה (עדיפות לא בטבריה)

אשמח לקבל חוות דעת על נופש נשים של נופשים מהלב
ואם יש מישהי שעמיתה של שחר און ורוצה להצטרף לנופש שלהם בנוף הגליל בתמוז?

הי, מתעניינת.
אני רואה שהמחיר ב KF TOURS זול יותר מדניאל תיירות?!
אשמח להמלצות מנשים שטסו איתם.

אני טסתי איתם ונהנתי מאד
שירות, אחריות, הנאה והכל ברמה מאד גבוהה
ממליצה ממש
אם יש משהו ספציםי שמעניין אותך תגידי

__מודעה נופש נשים גולדמן - עותק copy ללאש_page-0001.jpg

מטעם שחר און- לפי מה שאני יודעת יש נופש שימי א'- ג' תמוז- של תמי זיברט הכשר
בד"ץ העדה החרדית- יותר פרטים כולל תוכניה אשמח לשלוח בפרטי-
אפשר ליצור עימי קשר בטלפון: 055679147- שרי

מחפשת נופש מאורגן לנשים, באיזור התאריכים כה-כט תמוז
ברמה ובהכשר טוב.

מחפשת 2 מקומות לנופש של גלים בים המלח משלישי לחמישי/שני לרביע-חמישי
אם יש משהי שהזמינה ורוצה לבטל.
0502450302

תודה
רק חיפשתי בתאריכים אחרים.
הבעיה בתאריכים האלו שזה שלושת השבועות
רוב הנופשים לא מתקיימים בין יז בתמוז לתשעה באב...

אולי יש נופש מאורגן לנשים בשבוע הבא?
תאריכים: י' תמוז עד י"ד תמוז.....

יש כאן הרבה אשכולות בנושא אבל לא מצאתי מידע
מחפשת נופש מאורגן לנשים
באזור הצפון
ואולי על הדרך יש במקרה במלון כינר?
אשמח לכל מידע בנושא

אני מחפשת נופש אחרי י''ז תמוז
מישהי יודעת??

היום חזרתי מנופש של רם נופשים (ראיתי כאן את הפרסומת)ב"ה מאוד נהנתי! התוכניות היו מושקעות מאוד!!!
יש אולי עוד פרסומות של נופש נשים- לא משנה איזה חברה שיהיה במהלך החופש, אני רוצה לחברה שלא יכלה לבוא..

אשמח גם לשמוע על נופש נשים מאורגן בשבועות הקרובים

לפי מה שבדקתי נראה כי אין בשלושת השבועות נופשים
במידה ויש אשמח ג"כ להתעדכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה