היי
מחפשת נופש נשים מאורגן
בסביבות סוף טבת שבט
נופש ברמה , מפנק משחרר ונותן כח
באזור מרכז , ים המלח
מי שיש לה מידע בנושא - אשמח לשמוע
חנוכה שמח!!!

היי
מחפשת נופש נשים מאורגן
בסביבות סוף טבת שבט
נופש ברמה , מפנק משחרר ונותן כח
באזור מרכז , ים המלח
מי שיש לה מידע בנושא - אשמח לשמוע
חנוכה שמח!!!
יש מישהי שיודעת?

מכירים טיול מאורגן לחו"ל לנשים/בחורות בוגרות סמינר בימים הקרובים?
אשמח לשמוע על כל דבר,
גם לא משהו עם ארגון רשמי
תודה רבה!

מישהי יודעת מה ההכשר?

האם זה אכן ע"י הידברות? אמין? אמיתי? אני בדיוק מבררת על זה כבר שבוע.
עד מתי ניתן להירשם? האם מישהי בעבר היתה בכזה דבר?
מפחיד אותי לצרף צילום ת"ז דרך קישורים שלא ברור לי ב100 אחוז אמינותם ומקורם ואין מס' טלפון לבירורים. אשמח אם יש מידע למישהי.או אם פנתה להידברות או במייל שמופיע וקיבלה מענה. תודה

שמעתי על נשים שהיו בסבב הקודם ונהנו.
אין לי מושג לגבי רמת הכשרות

האם זה אכן ע"י הידברות? אמין? אמיתי? אני בדיוק מבררת על זה כבר שבוע.
עד מתי ניתן להירשם? האם מישהי בעבר היתה בכזה דבר?
מפחיד אותי לצרף צילום ת"ז דרך קישורים שלא ברור לי ב100 אחוז אמינותם ומקורם ואין מס' טלפון לבירורים. אשמח אם יש מידע למישהי.או אם פנתה להידברות או במייל שמופיע וקיבלה מענה. תודה
צודקת,
באמת מפחיד
אני הייתי מתקשרת להידברות לשאול אותם על זה אם זה באמת מטעמם
מה גם שאין לוגו של הידברות על זה

צודקת,
באמת מפחיד
אני הייתי מתקשרת להידברות לשאול אותם על זה אם זה באמת מטעמם
מה גם שאין לוגו של הידברות על זה
למעלה מעל הכתובת של העמוד מופיע ה"פרח" הצבעוני (הלוגו) של הידברות, אבל אין כלום מעבר לזה בדף הקישור(דף נחיתה קוראים לזה?)

מישהי קיבלה טופס לרישום אחרי ההרשמה בדף הנחיתה?
אני לא קיבלתי וניסיתי גם לשלוח מייל ואין תגובה

הבנתי ממישהי שביררה שהרבה מהציבור הדתי לאומי משתתף שם, זה ממש לא על טהרת החרדיות

מעתיקה מהתקנון
1766516545015.png

יש גם כתובת מייל:
1766517023149.png

מישהי קיבלה טופס לרישום אחרי ההרשמה בדף הנחיתה?
אני לא קיבלתי וניסיתי גם לשלוח מייל ואין תגובה
אני לא קיבלתי כבר כמה ימים
לפני ששלחתי את הטופס ביררתי אצלם בטלפון שזה לא עוקץ והם אמרו שאכן קיים ואמור להישלח SMS אח"כ
כמו שאמרתי אני לא קיבלתי אותו כבר מעל שבוע

למעלה מעל הכתובת של העמוד מופיע ה"פרח" הצבעוני (הלוגו) של הידברות, אבל אין כלום מעבר לזה בדף הקישור(דף נחיתה קוראים לזה?)
גם בהרשמה מופיע
  • בהרשמה לנופש, הינך מצהירה ומתחייבת כי אינך עובדת עמותת אתגר להעצמה אישית ו/או ארגון הידברות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה