- הוסף לסימניות
ממש לא נכון.הבנו שבנות חייל נחשב מקום פתוח מאוד, יותר מבית שרה. זה נכון?
ממש לא נכון.הבנו שבנות חייל נחשב מקום פתוח מאוד, יותר מבית שרה. זה נכון?
תודה. לא בטוח שהרמת הלימודים טובהמה עם סמינר "קוק"?
סמינר לבנות ממשפחות יותר פתוחות- אבל צוות מצוין- עושים עבודה טובה מאד.
רמה לימודית- נראה לי שטובה
אני מכירה מבית שולמית וחורב - שניהם ממש לא סמינרים חרדיים (הם תיכוניים ממ"ד), וגם שם מעירים על התקנון. ההבדל זה רק על מה.תבררי באמת על ראש שערים- נשמע שיכול להתאים.
רק שאלה... האם באמת יש מקום שלא מעירים בו על תקנון? אני חושבת שלא....
יש לי קרובת משפחה בסמינר פתוח מאד בירושלים
לפי הידוע ליתודה רבה. כנראה שזה הולך להיות הכיוון שלנו. אני מבינה שהרמה גבוהה, אבל עד כמה המקום פתוח? דומה לבית שרה?
ראש שערים זה של מימי לוריא?שירבו כמותו. היחיד בינתיים שמציב ראף גבוהה לימודית ואיכותית. כואב כל כך שרמה גבוהה לימודית כביכול 'סותרת' את הרמה הרוחנית - דווקא לסמינרים הגדולים יש תקציבים מכובדים אבל מעדיפים להשאיר את הבנות עם פערים מטורפים אחר כך הן משלימות תוך כדי חופשות לידה עבודה וניהול בית. המגמה המסתמנת היא יותר תיכונים כמו ראש שערים.
לא לגמרי נכון.לענייננו, בשלב הזה של השנה אי אפשר להתקבל לסמינרים הגדולים
חייבת לומר,
זה שהילדה מתלוננת שמעירים לה לא בהכרח אומר שהיא לא מתאימה לסמינר מצוין. גם בסמינר מעולים יש בנות שלא נהנית מהערות (בעצם מי אוהב?) ומתאימות את עצמן בצורה נעימה.
השאלה היא האם ישנם פרמטרים נוספים שבגללם היא לא מתאימה לסמינרים מהשורה הראשונה?
את בעצמך אומרת שאתם רוצים שהיא תמשיך במסגרת סמינר, בלי סמארטפונים. זה נשמע כמו בחורה קלאסית שמורה, רק מה, לא אוהבת שמעירים לה.
אז מה?
כמובן ייתכן
תודה רבה על התגובה. הכוונה שלי שקשה לה ליישר קו עם התקנון. היא צריכה, לדעתי מקום קצת גמישחייבת לומר,
זה שהילדה מתלוננת שמעירים לה לא בהכרח אומר שהיא לא מתאימה לסמינר מצוין. גם בסמינר מעולים יש בנות שלא נהנית מהערות (בעצם מי אוהב?) ומתאימות את עצמן בצורה נעימה.
השאלה היא האם ישנם פרמטרים נוספים שבגללם היא לא מתאימה לסמינרים מהשורה הראשונה?
את בעצמך אומרת שאתם רוצים שהיא תמשיך במסגרת סמינר, בלי סמארטפונים. זה נשמע כמו בחורה קלאסית שמורה, רק מה, לא אוהבת שמעירים לה.
אז מה?
כמובן ייתכן שלא מובאת פה התמונה השלמה. פשוט קצת הפריע לי שבגלל שהיא לא אוהבת שמעירים לה כבר מציעים פה תיכונים ברמת קירוב.
את כמובן יודעת הכי טוב מה טוב לילדה שלךתודה רבה על התגובה. הכוונה שלי שקשה לה ליישר קו עם התקנון. היא צריכה, לדעתי מקום קצת גמיש
אולי יהיה חכם לבדוק איתה את הנושאתודה רבה על התגובה. הכוונה שלי שקשה לה ליישר קו עם התקנון. היא צריכה, לדעתי מקום קצת גמיש
אולי יהיה חכם לבדוק איתה את הנושא
בלי קשר לאיזה סמינר היא תלך.
לפעמים זה בגלל שהעירו פעם אחת וכדו' והבת לקחה את זה קשה
באופן כללי,
בת שמעירים לה הרבה ולא מסוגלת לישר קו
זה רצון מסוים להתבלט ולמשוך אש
שלדעתי צריך לבדוק על מה יושב, כדי לעזור לה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים