המלצות לעגלת טיולון (לא מה שהיה כאן)

• הוסף לסימניות
אני מוכרחה לקנות עגלת טיולון עוד לפני החגים וכל הנסיעות באוטובוסים (אוי איך שהסילבר קרוס נהרסה לי...):(
בקיצור, עברתי פה על האשכולות, ולא אהבתי את הסגנונות שהמליצו.
אני מחפשת עגלה לא יקרה (עד 500 ש"ח) אבל יפה ומרשימה, נוחה מאוד מאוד, ולא חשוב לי החוזק שלה, כי מקלרן, אפי' שהיא חזקה, אחרי ילד או שניים היא נראית כבר יד עשירית...
מחכה לתגובות מהירות
ובאמת תודה! :)

• הוסף לסימניות
לי יש את איזי ביבי הדגם החדש...קלה נוחה לקיפול ומעוצבת יפה,היא עולה בסביבות ה450 שקל.(קנינו אותה ממוצצים)
בהצלחה בבחירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;638751:
לי יש את איזי ביבי הדגם החדש...קלה נוחה לקיפול ומעוצבת יפה,היא עולה בסביבות ה450 שקל.(קנינו אותה ממוצצים)
בהצלחה בבחירה.
תשתמשו בבריאות ולאורך ימים ושנים.
אצלינו העגלה הזו עברה בתוך שנה וחצי כמה וכמה תיקונים. (שימוש סביר ובלי אוטובוסים)

• הוסף לסימניות
לי יש כשנה וחצי טיולון של "ציקו" (כולל נסיעות) נראה כמעט חדש. ממליצה מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על ציקו - טיולון בשביל הנסיעות - עולה 250 שקל קניתי בצבע אדום כתום - מדהים - ונראה חדש!!! מקסימום מחליפים....

גם אני מאותה סיבה שהסילבר קרוס נהרסה לי מהנסיעות -בשביל האמבטיה היא מדהימה - גם בנסיעות הייתי מעלה את האמבטיה עם הילד ישן - ומניחה בין המושבים - אבל בשביל הטיולון - היא טובה ללכת למכולת ולגינה - זהו...

• הוסף לסימניות
סיבקס - מעולה!!!! חזקה יפה ובקיצור כמעט מקלרן!!! (אפילו שהיה כתוב על זה החלטתי לכתוב שוב)

• הוסף לסימניות
לי יש את 'איה בייבי' כבר 3 וחצי שנים, והיא ממש מעולה. אני נוסעת איתה יחסית המון והיא מחזיקה ממש טוב.
היא ניתנת לכיבוס, מתקפלת בקלות, ונראית כמעט כמו המקלרן.
לגבי המחיר - אולי היא קצת יותר יקרה (בסביבות ה-600), אבל יתכן שיש דגמים זולים יותר.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצות על ה"צ'יקו" נוסעת בכייף, מתכבסת בכייף, ואפשר להחליף אותה בכייף...
(היא לא נמושה!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;638892:
גם אני מצטרפת להמלצות על ה"צ'יקו" נוסעת בכייף, מתכבסת בכייף, ואפשר להחליף אותה בכייף...
(היא לא נמושה!)

מה הכוונה אפשר להחליף אותה בכייף??

• הוסף לסימניות
היא לא יקרה,
כך שעגמת הנפש אם קורת תקלה (לא קרה בנתיים, הם די מחזיקות מעמד)
- לא נורא

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על aya baby, אמנם קצת יותר יקרה, אך חזקה מאד, נוחה, מתכבסת מצוין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;638809:
מצטרפת להמלצה על ציקו - טיולון בשביל הנסיעות - עולה 250 שקל קניתי בצבע אדום כתום - מדהים - ונראה חדש!!! מקסימום מחליפים....

גם אני מאותה סיבה שהסילבר קרוס נהרסה לי מהנסיעות -בשביל האמבטיה היא מדהימה - גם בנסיעות הייתי מעלה את האמבטיה עם הילד ישן - ומניחה בין המושבים - אבל בשביל הטיולון - היא טובה ללכת למכולת ולגינה - זהו...

אם אפשר בבקשה - לאיזה סילבר קרוס הכוונה?

• הוסף לסימניות
ציקו מנסיון - לא מרוצה, הגלגלים איבדו כיוון ולא מתפקדים.
בעבר היה לי פיקולו, זול, (300) חזק, החזיק 3 ילדים + ילד גדול בן 5 מידי שבת למרחקים, + מכולת כבדה עד שהלכה לאיבוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה