דרוש מידע המלצות לקוסמטיקאית מעולה+

אני מחפשת פתרון לפצעונים כאלה קטנים - לא אקנה (זה לא נראה)
יש משחה שעוזרת? (אבל לתמיד)
טיפול?

המליצולי ללכת לאחד בשם בביוב שנמצא בנס ציונה והוא פשוט מומחה שיפר את העור בצורה ניכרת ,עובד במקצועיות ובזהירות ,ניכר שינוי משמעותי בצלקת ההיפרטרופית שלי.אני עדיין בתוך סדרת טיפולים ובינתיים מאד שבעת רצון,

כמה בערך חגית לפה לוקחת לטיפול מזותרפיה?
ואיפה יש לה מכון בירושלים?

חברות, אני מחפשת מידע דחוף על קוסמטיקאית טובה בירושלים
טיפלתי תמיד אצל מינה בוימל, הייתי מרוצה דווקא
אבל לאחרונה המחירים אצלה ממריאים לשחקים 😱
כנראה בהתאמה לציבור שגר באזור...

שמעתי על אבישג גילה - יש לכן המלצות מהתקופה האחרונה?
דחוף לי ממש!!
אשמח לכל מידע!

תודה רבה!!

אשמח לשמוע מהמקצועיות שבתוכינו.... בת 25 עם פנים חלקות ללא פצעונים ב"ה. כן עם צלקות בקטנה ונקבוביות כאלה... מה ההמלצה לטיפול? תחזוק ביתי מספיק? ניקוי פעם ביום ופילינג פעם בשבוע.

המליצולי ללכת לאחד בשם בביוב שנמצא בנס ציונה והוא פשוט מומחה שיפר את העור בצורה ניכרת ,עובד במקצועיות ובזהירות ,ניכר שינוי משמעותי בצלקת ההיפרטרופית שלי.אני עדיין בתוך סדרת טיפולים ובינתיים מאד שבעת רצון,
עדין ממליצה?
אפשר פרטים שלו?

גם אני מחפשת מישהי טובה בירושלים לצלקות אחרי אקנה ופצעונים קטנטנים שנראים יותר גדולים עם מייקאפ.

נ.ב. לא צריך היתר מיוחד מרב כדי ללכת למטפל גבר?

יש לי בבית שמש...
אחרי המון הרבה ניסיונות הא המנצחת!
היא לוקחת 500 ש"ח לטיפול
היא לא חרדית.... אם זה משנה לך...
אם זה אקטואלי אני אכתוב את הטלפון של

אין כו מינה בוימל בשמגר בירושלים.
היא מקצועית עם נסיון של שנים, אמינה ועומדת מאחורי הלקוחה.
היא גם מטפלת בצלקות?

אני עוקבת הרבה זמן אחרי האשכול ועוד לא החלטתי למי לפנות, אזור ירושלים.
אולי למישהי יש איזה סיכום כולל יותר...?
בינתיים נראה שכולן יקרות להחריד
ב500 שח לטיפול א"א לשרוד הרבה זמן

מדברת על טיפול כללי, לא צלקות או משהו

היי,
יש המלצות על מלכה נחמני מבית שמש לטיפול בפצעים?
אשמח לקבל גם את מספר הטלפון שלה.
תודה!

הייתי אצל שלוש מהקוסמטיקאיות ה״מומלצות״ הנ״ל, והייתי ממליצה להזהר מהן מאד.

אחת- לא הועילה ולא הזיקה [מלבד למכור מוצרים שלא עזרו]
השניה- היתה מאד אגרסיבית, ובכלל לא הקשיבה למה שאני רוצה שיטופל
השלישית- עשתה טיפול שעיוות לי את הפנים

לשיפוטכן.
אבישג גילה בינהן??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה