tttmmmrrr0
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אשמח להמלצות או דיס על אבישג גילה קומסטיקאית
בהקדם, ממש דחוף לי
תודה!!
בהקדם, ממש דחוף לי
תודה!!
את יכולה לציין ממה היית מרוצה אצל מינה?חברות, אני מחפשת מידע דחוף על קוסמטיקאית טובה בירושלים
טיפלתי תמיד אצל מינה בוימל, הייתי מרוצה דווקא
אבל לאחרונה המחירים אצלה ממריאים לשחקים![]()
כנראה בהתאמה לציבור שגר באזור...
שמעתי על אבישג גילה - יש לכן המלצות מהתקופה האחרונה?
דחוף לי ממש!!
אשמח לכל מידע!
תודה רבה!!
נכון היא גם מעולה!!!בלת"ק.
ירושלים - ציפי זילברשלג, מרכז בת מלך- מקצועית ומומלצת מאד!
גם אני מחפשת מישהיא בביתר. מצאת מישהיא טובה?אני גם מחפשת קוסמטיקאית מקצועית, ישרה ואמינה בביתר, יש למישהי המלצות?
(לגיל 30+ הבהרת כתמים ופיגמנטציה, ומכירת קרמים טיפוליים שעובדים)
שמעתי על מינה מי-ם המלצות מעולות, רק המחירים......
חנה ינאי 0548452443 מהממת מניסיוןגם אני מחפשת מישהיא בביתר. מצאת מישהיא טובה?
עוד ממליצות?חנה ינאי 0548452443 מהממת מניסיון
ציפי ברקאי (צוף קוסמטיקה)גם אני מחפשת מישהיא בביתר. מצאת מישהיא טובה?
ציפי ברקאי (צוף קוסמטיקה)
חני דושינסק
שתיהן מעולותלמי עדיף לי לקבוע לטיפול פנים והתאמת תכשירים?
מכירה את רבקה שאזו ?שתיהן מעולות
ציפי יותר שנים בתחום
לאמכירה את רבקה שאזו ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים