דרוש מידע המלצות לקוסמטיקאית מעולה+

• הוסף לסימניות
כי אני לא אלך לתל אביב או למקום חילוני ולאחת חילוניה
לי זה פחות נעים
וגם שהם עושים דברים שאני לא אעשה הכל
נראה לי את טועה,, לחילוניות בגיל טיפה יותר מתבגר יש עור זקן
הם ממש הורסות אותו בשיזופים ועוד
אין פתרונות קסם בכלל
גם לא באלפי שקלים

• הוסף לסימניות
המליצו לי על חומרים מחברת פוראוור לחות ומסיכת מרין טענו לי שהרבה קוסמטיקאיות משתמשות בזה להפחתת קמטים האם זה אכן ככה?

• הוסף לסימניות
דרמה קליניק!!
עובדת עם מכשירים
מקצועית מאד ואמינה
לדעתי מספר אחת בתחום - לא מצאתי לה מתחרים בציבור החרדי
וכמה שחיפשתי לא ראיתי אחת שמתקרבת לרמת הידע והמכשור שיש אצלה (וכמובן לתוצאות המדויקות!)

• הוסף לסימניות
המליצו לי על חומרים מחברת פוראוור לחות ומסיכת מרין טענו לי שהרבה קוסמטיקאיות משתמשות בזה להפחתת קמטים האם זה אכן ככה?

• הוסף לסימניות
מתענינת על טיפול באקנה ומזותרפיה
אם יש לך אקנה פעיל את לא יכולה לעשות מזוטרפיה. קודם צריך שהאקנה לא יהיה פעיל.
מזוטרפיה מטפל בצלקות עשיתי אצל פייגי והייתי מרוצה. 6 טיפולים. העור במצב הרבה יןתר טוב.
כמובן שאני מקפידה על קרמים, ג'ל חומצי וכו' טיפול יוםיומי.
אני עדיין לא מרוצה במאה אחוז אבל המזוטרפיה בהחלט עשה שיפור משמעותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה