המלצות לרואה חשבון

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות לרואה חשבון/יועצת מס (לא מבינה בזה)
במחיר שפוי
זקוקה בעיקר להגשת דו"ח שנתי עבור עוסק פטור (כרגע)
חשוב לי בעיקר:
יודע/ת לשחק עם נתונים לטובתי
מענה מהיר וזמין

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות לרואה חשבון/יועצת מס (לא מבינה בזה)
במחיר שפוי
זקוקה בעיקר להגשת דו"ח שנתי עבור עוסק פטור (כרגע)
חשוב לי בעיקר:
יודע/ת לשחק עם נתונים לטובתי
מענה מהיר וזמין

תודה מראש!
יש פה את מנהל הפורום @יהודה מילר
מוכשר וממולץ מכל הבחינות

• הוסף לסימניות
תודה! אין לי אפשרות להודעות פרטיות אז אשמח לקבל פרטי התקשרות

• הוסף לסימניות
המייל של המשרד A5703031 בג'ימייל.
טל' יש בחתימה

• הוסף לסימניות
מוזמנת בשמחה לפנות אלי לפרטי לקבלת הצעת מחיר
dochot1984%gmail.com

• הוסף לסימניות
יש כאן בפורום הרבה בעלי מקצוע שעוזרים ונותנים מהזמן שלהם עונים על שאלות לכל מי שפונה.
כדאי שירשמו כאן פרטים שלהם ליצירת קשר
בהצלחה

אגב, רשמו כאן על מישהי שהיא "פצצה" - הייתי קצת חושש מפצצות :)

• הוסף לסימניות
מחפשת מגישה דוחות לעוסק פטור ( וכל הנלווה)
r0527160170 שטרודל ג'ימל נקודה קום

• הוסף לסימניות
רחל קראם - ב.ר.ק חשבונאות ומיסים.
תותחית על. מוכשרת ומשופשפת. בקיאה בנבכי החוק. ומעל הכל - שירות מושלם!
03-618-5844 | 054-533-5844

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה