chani-studi
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
למי אתם ממליצים
אורטודנט (ישור שיניים) באזור בני ברק?
אורטודנט (ישור שיניים) באזור בני ברק?
נכתב ע"י sm05276;1241798:יש את ד"ר קוריאל, רופא מצוין
נכתב ע"י רמה פלוס;1242484:ששי צדוק/רנדל - בני ברק.
רק לא קופות חולים! אם המצב בעייתי. הם נותנים טיפול אומנם בכמה אלפים פחות, אבל לא שווה את זה.
אם אתם משקיעים, אז עד הסוף. וזה משתלם. התוצאות בסופו של דבר מורגשות.
נכתב ע"י chani-studi;1242491:לצערי גם אצל רופאים טופ,
אחרי כמה שנים המצב חוזר לקדמותו.
ולכן חשוב לי לשמוע חוות דעת מאנשים שטפלו בעבר.
נכתב ע"י רמה פלוס;1242484:רק לא קופות חולים! אם המצב בעייתי. הם נותנים טיפול אומנם בכמה אלפים פחות, אבל לא שווה את זה.
אם אתם משקיעים, אז עד הסוף. וזה משתלם. התוצאות בסופו של דבר מורגשות.
נכתב ע"י בת מרדכי;1242469:ובירושלים באזור חרדי?
נכתב ע"י grafix;1242505:האם זה באמת כך? חשוב לי לדעת אנחנו עכשיו עומדים לפני יישור שיניים בקופ"ח. (בהפרש של 5,000 ש"ח מרופא פרטי)
נכתב ע"י sm05276;1242592:שמעתי על מקרים של טיפולי בקופ"ח שנמשכו המון שנים וגם משתמשים בחומרים יותר זולים שמחושכים אליהם יותר בקטריות וחיידקים וככה השיניים יותר ניזוקות במהלך הטיפול.
אם את רוצה אשלח לך כמה פרטים שכדאי לך לברר שם לגבי החומרים וכו'.
רופאים, אני לא יודעת ספציפי אבל בדר"כ רופאי קופ"ח הם לא מהשורה הראשונה...
אשלח לך באישי. (מקסימום מחר בבוקר) רק שאלה, היא צריכה רק טיפול אורתודנטי - של השיניים בלבד או גם אורטופדי, של הלסתות?נכתב ע"י grafix;1242630:אשמח מאוד לקבל ממך מידע בנושא.
כדאי בגילאי 7-8 כי אז אפשר לראות בעיות שעתידות להתפתח ולטפל טיפול מונע. (זה לא אומר שבעתיד לא יצטרכו יישור שיניים אבל זה יקטין משמעותית את הבעיה ובוודאי הטיפול יהיה פחות מסובך ופחות יקרנכתב ע"י אסתר;1242720:מאיזה גיל אפשר לפנות לאורתודנט?
נכתב ע"י sm05276;1242767:אשלח לך באישי. (מקסימום מחר בבוקר) רק שאלה, היא צריכה רק טיפול אורתודנטי - של השיניים בלבד או גם אורטופדי, של הלסתות
נכתב ע"י sm05276;1242767:כדאי בגילאי 7-8 כי אז אפשר לראות בעיות שעתידות להתפתח ולטפל טיפול מונע. (זה לא אומר שבעתיד לא יצטרכו יישור שיניים אבל זה יקטין משמעותית את הבעיה ובוודאי הטיפול יהיה פחות מסובך ופחות יקר
נכתב ע"י שקדיה;1242828:אני עשיתי לבת שלי בקופח מכבי ר"ע - דר אשכול שכבר שנים בתחום
וכן מכירה כמה שעשו אצלו (גם נשים שכיום בנות 30)
וב"ה כולם היו מרוצים
בחוו"ד רפואית אצל דר קוראיל ההפרש במחיר היה 4000 ש"ח
והפריסה של התשלומים במכבי היתה פי 3
אז נכון שאחותי עשתה לבן שלה אצל דר קוריאל והם גמרו את הטיפול 3/4 שנה קודם
אבל בשביל ביקורת של פעם בחודשיים והתוצאה זהה לא רואה טעם להוציא הרבה יותר יקר
אני עשיתי בתור בחורה אצל רנדל ועוד גיסה וחזר לנו
כך שאין ערובה ליקרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים