המלצות לתיכון חרדי במרכז

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות, לבת ספרדיה, חשוב מקום חרדי , המקפיד על צניעות (ולא מודרני )שהמורות מהוות דוגמא (ולא עם חצאיות קצרות שמגיעות מעל הברך במצב ישיבה)
רמה לימודית טובה עד גבוהה- שיהיו בגרויות

תודה מראש לממליצים

• הוסף לסימניות
תני לי מייל ואשלח לך פרטים על איזה תיכון שנראה לי עונה על הקריטריונים שלך
אני לא מצליחה לשלוח הודעה פרטית כרגע

• הוסף לסימניות
המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה

• הוסף לסימניות
אנו גרים באלעד ומעונינים במקום אקסטרני

• הוסף לסימניות
אתם ועוד רבים וטובים. כמונו למשל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yafittz;884639:
המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה
שלחתי לך מייל

• הוסף לסימניות
חשוב שתתמקדו מה חשוב בעינכם- רמה רוחנית( צניעות וכו׳) או רמה לימודית( בגרויות)
רק בלוסטיג עושים בגרות מלאה, בגרות חלקית יש בסמינר בי״ע פ״ת או בסמינר בי״ע רחובות
בסמינרים נבחנים מבחני חוץ חלקם מוכרים כיום כיחידות בגרות.
ב״ה יש כיום הרבה סמינרים איכותיים בב״ב מהמובילים- בהם קשה עד בלתי אפשרי לבנות מחוץ לבב להתקבל עד הקטנים והאיכותיים שבהם האפשרות יותר קלה( לדוג סמינר אלקיים, תהילה, עטרת רחל, הרב יונה)
תבררי- יתכן שגם בבי״ע נתניה יש בגרויות אינני מכירה אישית, אם זה מעניין אותך אני יכולה לברר.
בהצלחה רבה , ושהקב״ה יוביל וינחה אתכם בעצה נכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;884799:
רק בלוסטיג עושים בגרות מלאה, בגרות חלקית יש בסמינר בי״ע פ״ת או בסמינר בי״ע רחובות
בסמינרים נבחנים מבחני חוץ חלקם מוכרים כיום כיחידות בגרות.

גם ברחובות עושים בגרות מלאה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר בגרות חלקית ? אין לתלמידה תעודת בגרות מלאה ? מה הטעם לעשות רק חלק מהבחינות?
הייתי בטוחה שכיום כבר עושים בגרויות בכל התיכונים/הסמינרים

החשוב לנו בעיקר הוא הרוחניות...איתה ממשיכים כל החיים....והיא שתביא ברכה בעולם הזה ובבא....

האם לוסטיג מכניס רק חרדיות לביה"ס? איך הסגנון? בבדיקה באינטרנט, לאחר ששמעתי את שמו של המקום, קיבלתי הרושם על מקום שמקבל כל מיני...

• הוסף לסימניות
....תודה לכל המסייעים ונותני המידע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yafittz;884828:
האם לוסטיג מכניס רק חרדיות לביה"ס? איך הסגנון? בבדיקה באינטרנט, לאחר ששמעתי את שמו של המקום, קיבלתי הרושם על מקום שמקבל כל מיני...

אכן מכניס רק חרדיות,
אך היום המושג חרדים התרחב מ-א-ד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;884806:
גם ברחובות עושים בגרות מלאה

ברחובות לא עושים בגרות מלאה ומי שמעוניינת משלימה זאת בצורה עצמאית בסיום התיכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;884844:
ברחובות לא עושים בגרות מלאה ומי שמעוניינת משלימה זאת בצורה עצמאית בסיום התיכון.

בזמני, אכן זה היה כך
כיום, (כבר כמה שנים)עושים שם בגרות מלאה!

• הוסף לסימניות
סמינר שצ'רנסקי בתל אביב. עם הרבה ירא"ש. ועם רמה לימודית גבוהה.

• הוסף לסימניות
למה להרחיק כ"כ?! שמעתי שיש סמינר די חדש בפ"ת בשם שלהבת בית יעקב שעושה בגרות מלאה וגם הרמה הרוחנית שם מעולה!!!

• הוסף לסימניות
שמות הסמינרים שאתן מעלות עוזר לי להכיר מקומות שלא שמעתי עלים,תודה.
אודה גם על הודעות באישי אם יש הערות שנראה שלא כדאי/ראוי לכתוב בפרהסיא....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה