המלצות לתנור . מכונת כביסה ומייבש לזוג צעיר

• הוסף לסימניות
שלום אני מחפשת כרגע לזוג צעיר מכשירי חשמל לבית אשמח מאד לקבל את המלצתכם על חברות מומלצות לתנור כפול, מכונת כביסה ,וכיריים חשמליות בתודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
פשוט יש כל כך המון חברות ואני כבר מבולבלת , אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בנושא

• הוסף לסימניות
מכונת כביסה מילה אם יש לכם רצון למכונת כביסה שתחזיק מעמד מעל 20 שנה.
ואם לא אז בוש גרמני.
תנורים, לעשות כל מאמץ לקנות בילד אין, כי המשולבים ממש לא שווים את הכסף, והגז נהרס אחד אחרי השני ולא מחליפים כי זה להחליף הכל.
אז תנור בילד אין בוש.
כיריים, לא צריך חברה רצינית כלל, רק משהו שיתאים לכם בצורה, ולא חשמלי.
מייבש, הכי פשוט אינדסיט IDV75, עולה באזור ה900+

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה לתנור משולב כיריים חשמליות ?
כן, לי יש דלונגי אני ממש ממש ממש מרוצה כבר כמה שנים טובות
אחותי קנתה לפני שנה וחצי דגם מחודש יותר, אני דקה אשאל אותה ואגיד לך

מכונת כביסה- קונסטרוקטה- אני כבר לא סופרת את מס' השנים שיש לי אותה ומצוינת!!!

על המייבש שלי אני לא עפה- אז לא ממליצה

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלי לשלוח את הדגמים של התנור והמכונת כביסה
תקשיבי, המכונת כביסה שלי די ישנה (7 שנים בערך) ואת יודעת.. העולם זז ככה שאין טעם לבדוק מה הדגם שלה אבל אם תתעקשי אנסה לחטט קצת במסמכים וזכרונות עבר ואמצא לך את הדגם

לגבי התנור, את צודקת שזה תלוי בדגמים- פשוט תקני את הדגם הכי חדש שמתחיל בספרה 3, זה הדגמים האיכותיים (יש עוד 2 רמות של פסי יצור שמתחילים ב1 או ב2- הם פחות מומלצים)

• הוסף לסימניות
מה שהכי חשוב - לקבל המלצה מטכנאי ולא לסמוך רק על המוכר, גם אם המוכר אמין הוא משוחד, וינסה למכור מה שהוא מרויח עליו יותר, לעומת טכנאי שהמידע שלו מקצועי יותר והוא נייטרלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה