המלצות על אחסון בחו"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1487134:
זה כל כך פשוט? אשמח לדעת כיצד.

תעשי קובץ וורד עם כל הקישורים ואז שמירה בשם תבחרי html אחר כך תעלי את הקובץ לשרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1487483:
תעשי קובץ וורד עם כל הקישורים ואז שמירה בשם תבחרי html אחר כך תעלי את הקובץ לשרת

את זה אני יודעת. השאלה שלי הייתה כיצד ניתן לעשות קישורים מאלפי קבצים שמונחים בשרת? לעשות לכל אחד בלחצן ימני "העתק קישור"?... זה יקח שבועיים ותתייבש לי היד...

דבר נוסף - הם רוצים אתר שיהיה מקושר לשרת אצלם. זה לא אתר. לא? צריך שם דומיין אם אני מבינה נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1487512:
את זה אני יודעת. השאלה שלי הייתה כיצד ניתן לעשות קישורים מאלפי קבצים שמונחים בשרת? לעשות לכל אחד בלחצן ימני "העתק קישור"?... זה יקח שבועיים ותתייבש לי היד...
זה לא בעיה.
א. דף PHP עם קוד בן שלוש שורות יחזיר רשימה של כל הקבצים.
ב. איך שאתם צופים (בין אם זה ממשק האחסון בין בFTP קליינט) בקבצים אלו תוכלי בקלות "לאסוף" את שמם, ולשרשר אותו עם הקישור המתאים, רק שלא הבנתי מה כל זה יעזור לך, כי:

נכתב ע"י נירוש;1487512:
דבר נוסף - הם רוצים אתר שיהיה מקושר לשרת אצלם. זה לא אתר. לא? צריך שם דומיין אם אני מבינה נכון.

mat הבין (אני לא חושב ככה) שכל קובץ בשרת אמור להיות לו קישור בדפי אתר שמאוחסן גם כן בשרת. הוא הניח שכבר יש אתר כזה רק שלא בשימוש, ולכן הוא אמר פשוט צרו דף בו יש את כל הקישורים.

אבל זהו שגם זה ממש לא ברור. היה כדאי שתדביקו את הודעתם בשפתם המקורית. ואם אתם צודקים ומדובר סה"כ על אתר עם דומיין, מה הבעיה לעשות זאת? כמה שקלים.

• הוסף לסימניות
ברור שיש לזה דומיין אחרת איך אפשר לקשרת את זה לאתר אחר.

כלומר נראה שיש להם אתר עם שם דומיין נניח domain.com שם יש את הדפים של האתר.

וה mp3 והוידאו באים מ hostgator.domain.com חייב להיות ככה כי הבנתי שהם מחפשים איחסון אחר. וזה אמור להיות קל להעברה. כלומר להעתיק את הקבצים ולהחליף בdns לדומיין את הip.

לכן לדעתי אפשר אפילו לפתוח עם .htaccess

תנסו תצרו בתקיה הראשית בשרת קובץ בשם
קוד:
 .htaccess

תכתבו בפנים
קוד:
Options All +Indexes

וזה אמור להיראות בערך ככה.

http://www.ecoutetpartage.fr/images/

• הוסף לסימניות
איך לא חשבתי על listing directory...
טוב זה מאותה הטעות שחשבתי שאין דומיין ושהם מקשרים את זה ע"י... לא חשבתי :)

אבל עדיין ממש לא ברור לי הדרישה של קובץ באחסון צריך להופיע בדף המוחזר משרתיהם, ואיך אוכפים את זה. אם זה בדיקה אנושית, הפתרונות שלנו לא בטוח עומדים בתנאי החוזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה