מידע שימושי המלצות על איפור מנסיון?

• הוסף לסימניות
יש לככם המלצות על איפור עמיד ועל מקבע איפור שמחזיק מתחילת שבת עד מוצ'ש?

• הוסף לסימניות
בגדול זה מאד תלי בסוג העור
אנחנו כל המשפחה באותו איפור וכאלה לא מחזיק בכלל וכאלה שבוע לא יורד
כמובן צריך לשים שכבה כמו שצריך עם מקבע טוב...
אני משתמשת רק באיפור של מאק, אני מאד אוהבת את כל המוצרים שלהם

• הוסף לסימניות
מייק אפ-אסתי לאודר, עמיד מאוד
וכן, אם את עם עור שומני שמבריק, ממליצה לקנות דפי בלוט (יש בביוטיקר) שסופחים שומן. משתמשת בשבת בבוקר (מותר בשבת .) עזר לי מאוד לעמידות

• הוסף לסימניות
ממליצה לנסות מייקאפ של PUPA
מרקם מושלם ועמיד מאד ויחסית זול!!
החיסרון: אין כ"כ הרבה גוונים כמו אסתי לאודר, אני צריכה לערבב 2 גוונים.

• הוסף לסימניות
התחלתי לכתוב קצת המלצות ובסוף קלטתי את עצמי עוברת על כל האיפור שלי כמעט:)
אז מקווה שתהנו ושהמידע הבא יהיה לכן לעזר-
על פריימרים אין לי המלצות בינתיים, לא היו פריימרים שממש ראיתי שעושים משהו וניסיתי כמה וכמה
(בכל זאת אני משתמשת בפריימר באזור של הנקבוביות בלחייים זה קצת מצמצם אותם של חברת בנפיט)
מייקאפ עמיד שאני אוהבת אסתי לאודר דאבל וור (מדללת לפעמים שלא יראה מדי מסכתי) אבל אין ספק שזה אחד המייקאפים העמידים שיש!
עוד מייקאפ שאני אוהבת גם לשימוש יומיומי הוא קל על העור ונראה ממש טוב כמו העור שלך רק באחיד וחלק יותר
יכול להיות עמיד עם השקעה נוספת של ספריי מקבע וכו' - shiseido
באופן כללי ממליצה על שימוש של פודרה שקופה מעל כל מייקאפ (בעדינות ולא בכמויות) אבל אני באמת רואה שזה עוזר לעמידות וגם זה שומר שלא ימרח לך כל האיפור .
אני משתמשת בפודרה של איט קוסמטיקס (באי באי פורס) שבנוסף לכך שמקבע את האיפור שלא ימרח הוא גם מצמצם נקבוביות ויוצר מראה חלק לפנים לא בטוחה שיש להשיג בארץ. מצרפת קישור-
sephora.com/product/bye-bye-pores-poreless-finish-airbrush-powder-P411392
ספריי מקבע -של בנפיט! מחזיק את האיפור למשך הרבה זמן!!! עושה מראה פנים חלק בלי גבשישיות (בכל מקרה בשבילי הוא ממש טוב) לצערי אי אפשר להשיג בארץ אבל אם יש לך מישהו שבחו"ל זה ממש שווה את זה או להזמין מצרפת קישור שמצאתי עכשיו-

סתם המלצה של מוצרי איפור נוספים:
לעיניים- איילינר טוש של לוריאל אוהבת:) עמיד בלי שפשופי עיינים
משתמשת גם באיילינר ג'ל של טוני מולי עמיד מאד (כנ"ל אם את לא משפשת את העיינים)
צלליות של לנקום עמיד ומהמם!
משתמשת גם בסומק של מייבלין פיט מי גם כצללית וגם כסומק וממש אוהבת (לא מאד עמיד, אבל יפה!)
מסקרה מומלצת של ניקס מרימה ריסים ומעבה הריסים נראים מושלם!!! מצרפת קישור שמצאתי...-
הצללות וסמקים- שוב סומק מייבלין פיט מי מומלץ אבל לא הכי עמיד
ברונזר זה מוצר אהוב עלי ממליצה על כולם לנסות להשתמש. הברונזר שאני משתמשת בו הוא הוא מהמם
נשאר עמיד נראה מדהים על העור (אגב גם בלי מייקאפ מתחת) פיזיקנס פורמולה משהו כזה... מצרפת קישור-
שימר אין לי המלצה עדיין
שפתיים- לא רוצה לבאס אבל ממש ממש ממש שונאת אודמים עמידים כל אלו שניסיתי (לוריאל, מייבלין, רבלון) התקלפו עלי בצורה ממש מגעילה כך שאני ממש מנסה להתנזר, ואם בכל זאת אני אשים אז אשים כמות מאד קטנה שלא יתקלף אלא פשוט ימחק.
כרגע משתמשת באודמים לא עמידים של מאק ממש אוהבת המרקם מהמם וזה נראה טוב, טוב תכלס כל האודמים העמידים נראים טוב
מקווה שעזרתי והועלתי
מצטערת אם חפרתי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
המלצות שלי:
הפריימר הכי יעיל (אחרי נסיונות של כמה סוגים) זה סמאש בוקס יש להם כמה סוגים לפי סוגי העור
צלליות-של מאק עמידות ולא מתפוררות/נמרחות
אודם עמיד שהכי פחות גורם ליובש לדעתי זה קרליין אודם מצוין!

• הוסף לסימניות
המלצות שלי:
הפריימר הכי יעיל (אחרי נסיונות של כמה סוגים) זה סמאש בוקס יש להם כמה סוגים לפי סוגי העור
צלליות-של מאק עמידות ולא מתפוררות/נמרחות
אודם עמיד שהכי פחות גורם ליובש לדעתי זה קרליין אודם מצוין!
צלליות של מאק נשארות לך מכניסת שבת עד צאת שבת?

• הוסף לסימניות
@שוקלד בלונדי
הם צלליות עמידות אבל עדיף לשים בסיס מתחת-צללית בסיס קרמית/פריימר/מייקאפ
רק צלליות לבד לא בטוחה שישארו לך עד צאת שבת אבל הם בטח הם יותר עמידות מהצלליות הפשוטות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה