מחירים סבירים?התקנתי לאחרונה שיש אצלי
שירות מעולה
התקנה מקצועית
0584904208
שמעתי עליו המון דברים טוביםמברר המלצות או דיס על שיש גור ארי, או מי שיכול להמליץ על איש שיש אחר (עבודה בירושלים)
תודה
בהחלטמחירים סבירים?
אפשר לקבל מספר?אני עשיתי אצל אחד ערבי
עבודה מדויקת מאד.
יש לו הרבה מבחר והוא זול מאד
אם תרצו יש לי מספר
אפשר טלפון שלו ?שיש אחמד מוחי אל מיידין מאום אל פאחם מומלץ ביותר
עבודה מדוייקת איכותי מביא סוג א' (השתמשתי באחריות של אבן קיסר... למי שמפחד...)
והכי חשוב זול בכמה מאות שקלים לכל מטר!!!!
050-321-0573אפשר טלפון שלו ?
יש לך ברחוב מימון את ליאורמחפש איש שיש לתיקון,
נשבר לי חלק מהמגביה לכיריים,
יש המלצה על מישהו? בני ברק.
אחמד מוחיי שהבאתי למעלה עושה גם תיקונים וגם בבני ברקמחפש איש שיש לתיקון,
נשבר לי חלק מהמגביה לכיריים,
יש המלצה על מישהו? בני ברק.
מי זה , ואיפה?יש לך ברחוב מימון את ליאור
במימון 27 יש דשא סינטטי עם לוחות שיש ובהמשכו יש קרוואן מבנייה קלה ששם המשרד (לא יודע כמה הוא נמצא שם)מי זה , ואיפה?
מכיר את רחוב מימון, אבל איפה יש שם מפעל שיש?
אני צריך גם את החלקים, רוצה קצת יותר גבוה.אם אתה רק צריך להדביק
במימון 27 יש דשא סינטטי עם לוחות שיש ובהמשכו יש קרוואן מבנייה קלה ששם המשרד (לא יודע כמה הוא נמצא שם)
זה המספר של ליאור - 054-5332732
אם אתה רק צריך להדביק תנסה ליצור קשר ישירות עם הפועל הערבי שלו נג'י - 055-9557606
אני עשיתי את השיש דרכם והם אמינים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים