המלצות על כונן נייד 2.5 אמין

• הוסף לסימניות
מעונינת לקנות כונן נייד בגודל 2.5", שלא דורש חיבור לחשמל, בנפח טרה או חצי.
מנסיון WD התקלקל ממש מהר,
לחברה יש משהו של חברה אחרת חודשיים וכבר עושה לה בעיות.
יש חברה אמינה יותר, או שדין הכוננים מהסוג הזה להחזיק מעמד זמן קצר בלבד?
תודה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
אין הבדלים גדולים.

יש סהכ שני יצרנים של כוננים (WD וסיגייט) כל השאר קונים מהם וממתגים את זה אחרת.
יש כאלה שהמארז שלהם קצת מוקשח יותר או מוגן בגומי וכדו'.זה ההבדל העיקרי.

יש יצרנים שהחיבור USB מולחם על המעגל של הדיסק ויש כאלה שלא, קשה קצת לדעת מראש אבל הדכ ככל שהדיסק זול יותר גדולים הסיכויים שהחיבור מולחם. (זה נ"מ למי שחושב שיצטרך לפרק את הדיסר מהמארז מתישהוא...)

• הוסף לסימניות
תודה bris
מה בערך המחיר שבו הכונן נחשב איכותי?

• הוסף לסימניות
אין הבדל גדול במחיר, בד"כ 40-50 שח. אבל כמו שאמרתי זה לא קשור לאיכות של הכונן אלא למארז שלו.

• הוסף לסימניות
תודה

אשמח בכל אופן להמלצה על דגם ספציפי, ממי שמשתמש הרבה זמן ומרוצה.

• הוסף לסימניות
לי יש כונן של טרה, של חברת IOMEGA
יש לי אותו שנתיים, אפילו ללא נרתיק,
אחרי שיום אחד הוא כמעט גרם לי להתקף לב קל, כשהשמיע צרצורים חשודים,
הלכתי לקנות לו נרתיק קשיח, והמוכר הסתכל בזלזול על הכונן, ואמר לי שהוא הפשוט ביותר,
והוא בטח מהר מאוד יתקלקל לי.
כשאמרתי לו שיש לי אותו למעלה משנתיים, ללא תקלה אחת אפילו, כשהוא מונח ככה בתיק ללא שום הגנה,
הוא הסתכל עליו בקצת יותר יראת כבוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה