מידע שימושי המלצות על מאפרת בירושלים , אחת שמבינה באמת

• הוסף לסימניות
בהתאמה למבנה פנים
התאמה לגיל - שלא מאפרת באותם חומרים ואותו דבר את האמא ואת הבנות
שיש לה מענה מקומי ומקצועי לטשטש או למלא כמה שאפשר קמטים... (גם למחתנות צעירות יש קמטים. שתדעו...)
ובירושלים
אם את ממליצה אשמח שתכתבי קצת את הסגנון שלך. ... לפעמים זה משנה..
למשל סגנון חסידי , סגנון ספרדי מפואר, סגנון ליטאי פשוט..

תודה ממש

• הוסף לסימניות
מבינה הכוונה מבינה במבנה הפנים וההצללות כמו שצריך בהתאמה
מבינה בסוג עור ולא מאפרת אותו דבר את האמא ואת הבנות
מתאימה חומרים להחמיא כמה שיותר לעור קצת בוגר, למלא קמטוטים וכו
אם את ממליצה אשמח שתרשמי את הסגנון שלך, לפעמים זה משנה..

• הוסף לסימניות
איך את יכולה להאמין להמלצות מפה כשהממליצים הם המאפרת/החברה/המשפחה שלה...?
צודקת
לפעמים נראה לי המלצה אמינה אבל אכן לא תמיד
קרה לי שמשהי המליצה על דלתות וזה פשוט היה העסק שלה. היא היתה מספיק הוגנת לומר לי את זה מיד בטלפון...

• הוסף לסימניות
אסתי קפלן!!!
איפרה אותי ואת אמא שלי יצא מושלם!!!
אמא שלי נראתה צעירה בכמה שנים טובות (והיא מחותנת צעירה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה