דרוש מידע המלצות על מאפרת טובה ולא יקרה באשדוד

• הוסף לסימניות
אפשר בסטייליש, נדמה לי ב300 עם זיכוי לקניית חומרים, עשיתי את זה והייתי מאוד מרוצה
מומלץ בחום!!
התאפרנו שם גם אני וגם אמא שלי לחתונה של אחי ויצא מושלם!! איפור מהמם ועמיד מאד!
ובנוסף גם נשארנו עם משהו ביד. משלמים 350 ש"ח ומקבלים מוצרי איפור לבחירתך האישית באותו סכום! שווה ומומלץ!!

• הוסף לסימניות
מומלץ בחום!!
התאפרנו שם גם אני וגם אמא שלי לחתונה של אחי ויצא מושלם!! איפור מהמם ועמיד מאד!
ובנוסף גם נשארנו עם משהו ביד. משלמים 350 ש"ח ומקבלים מוצרי איפור לבחירתך האישית באותו סכום! שווה ומומלץ!!
הכללים שם קצת השתנו...
תבדקו מידע עדכני.
משלמים 350 ש"ח,
ומקבלים איפור לאירוע + חבילת מוצרי איפור לבחירה מתוך 3 חבילות.
אבל זה באמת שווה,
תכל'ס יוצא איפור חינם...

• הוסף לסימניות
יש את שוטשי שור
מהפרת מהממם וחזקקקק
אני תמיד הולכת אליה ומאוד מרוצה
עושה כולל ריסים 250 בלי ריסים 200

• הוסף לסימניות
הודיה לוגסי תותחית ברמותתת, איפור נדיר בלליגה אחרתתת ,עמיד בטירוף, היא דיקנית ברמות , ומציאה ממך את כל היופי , באמת שווה לנסות ( מנסיון כל מי שמתאפרת אצלה לא עוזבתתת , האיפור פשוט ממכרררר)
0548592952

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה