דרוש מידע המלצות על מדריכת טיולים בגיאורגיה- דחוף

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, אמשח מאד לקבל המלצות ומספרי טלפון של מדריכות (ולא מדריכים) טיולים בגיאורגיה!
ואם שמעתם על המדריכה בשם "נתי" אשמח לשמוע גם המלצות עליה.
דחוףף
תודה

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת
מישהי מכירה??
קבלתי המלצות רק על מדריכים והבנתי שזה בעיה מבחינה הלכתית.
יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
אני מכירה שתיים מעולות!!!!!!! נחמדות ממש!!!
ליקה - +995557000206
שורנה- אין לי כרגע את המספר שלה, אם תרצי, בשמחה אני אתן לך.
שתיהן דוברות עברית

• הוסף לסימניות
אני מכירה שתיים מעולות!!!!!!! נחמדות ממש!!!
ליקה - +995557000206
שורנה- אין לי כרגע את המספר שלה, אם תרצי, בשמחה אני אתן לך.
שתיהן דוברות עברית
אני אשמח ממש
את לקחת אותן?
נסעת לגיאורגיה בזמן האחרון?
הייתי רוצה לשמוע פרטים
תודה!!!

• הוסף לסימניות
כן, שבוע שעבר חזרתי מגאורגיה ושתיהן ליוו אותי. כמובן כל אחת ביום אחר
שתיהן, סבלניות מאד!
נחמדות ממש!!
ממש ממש נהנתי מהן!!

אני אנסה להשיג לך להיום את המספר גם של שורנה

• הוסף לסימניות
גם אני טיילתי עם ליקה
מהממתתת
ממליצה ממש!!

• הוסף לסימניות
היי איילה, כבר יש לנו תאריכים. אנחנו ארבע חברות מהלימודים. מה29 באוגוסט. את לבד/ עם עוד בנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה