המלצות על מכשיר סלולרי

• הוסף לסימניות
אני יודעת שכבר נמאס לענות על אשכולות כאלו,
אך כיוון שכבר נפלתי בפח עם מכשירים מאד לא מוצלחים, אני בכ"ז מבקשת עזרה.

על איזה מכשיר, מאלו הפחות יקרים, אתם ממליצים?
חשוב לי מאד קליטה טובה, בלי ניתוקים, איכות שמיעה ואורך חיי בטריה.
אני בסלקום.

מאד מודה למגיבים!

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד מה לא!
לא לקחת בשום פנים ואופן מה שסלקום מציעים
בפרט לא את הסמסונג טאצ' או סליידר שניהם כל שנה היו צריכים החלפה ואני עדיין משלמת על הראשון.....
לכי לחנות לפלאפונים לפי מה שימליצו לך בפורום תשלמי אפ' 500 ש"ח למכשיר טוב
ולא 800 ש"ח למכשיר דפוק שעושים לך טובה וזה בתשלומים ל3 שנים (לפעמים בתמורה לחבילות... ואז את לא יכולה לעבור חברה) אם לא בוער לך מכשיר כשר (כמובן סים כשר) אז עדיף אולי לעבור לאורנג' שם יש יותר מבחר של מכשירים גם כשרים וגם לא שאפשר ל"הכשיר" עם סים כשר....
בכ"א שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאד מודה לך.
את המכשיר האחרון באמת קניתי בחנות ולא בחברה - מכשיר עם סים כשר.
קניתי לפי המלצת החנות והמכשיר ממש ממש גרוע.
לכן אני מבקשת את עזרת הציבור בהמלצה על מכשיר ספציפי.

• הוסף לסימניות
חשבתי שאתם משתמשים בטלפונים סלולריים.
כנראה poto12 ואני היחידות...

• הוסף לסימניות
יש לי נוקיה c2 קניתי אותו בחנות רגילה ב-400 ש"ח, ושמתי עליו אורנג' כשר.
אחלה מכשיר שבעולם, נוח מאוד לתפעול, מחזיק לי 3 ימים והטענה של בקושי שעתיים וחצי [עם מטען מקורי של נוקיה], יש בו כל מה שצריך!!
ממליץ בחום.

נ.ב. בקשר לקליטה זה תלוי באיזה חברה את נמצאת, אני בכל אופן באורנג' ולא היו לי ניתוקים בחיים.
ת'אמת, בעבר הייתי בסלקום ומעולם לא היו לי ניתוקים, בחיי לא נפגשתי על תקלה כזו, ברוך השם.

בהצלחה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
איפה קנית את זה ב400 ש"? בבני ברק ראיתי את זה רק ב500ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;953428:
איפה קנית את זה ב400 ש"? בבני ברק ראיתי את זה רק ב500ש"ח.

אני אישית שילמתי עליו בזמנו 445 ש"ח, כי אני טיפוס שמעדיף לשלם יותר ולהיות מוטרד פחות..
קניתי אותו באייבורי מחשבים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4957 וכיום הוא עולה 435 ש"ח.
בהרבה חנויות אחרות הוא עולה פחות ואפילו מתחת ל400 אבל אין ביטחון שהמכשיר לא נפתח אי פעם, ועל פי רוב הם מחליפים את המטען המקורי [שמטעין בשעתיים] למטען תואם [שמטעין בחמש שעות].

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
שלא יהיו טעויות--
למיטב ידיעתי אין אופציה לפרוץ אותו לא לסלקום כשר ולא לאורנג' כשר!
האופציה היחידה היא ללכת לנקודת שירות של אורנג' ולהוציא מהם סים לא כשר ולהשים עליו תוכנית כשרה שתתאים למכשיר, ובכך הסים ננעל ונהפך לכשר ללא אפשרות של הודעות SMS MMS וגלישה באינטנט [שבין כה וכה wifi אין בו].

[בנוגע לפריצה, ביררתי את זה הרבה וכך יצא לי בסופו של דבר.
אבל אשמח מאוד אם מישהו יכתוב כאן שאני טועה.. באמת!! כי אני מת לעבור לסלקום..]

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים
יש המלצות על מכשירים נוספים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיש;953723:
תודה למגיבים
יש המלצות על מכשירים נוספים?

סמסונג c3050 סליידר, יש לו סים סלקום כשר,
מכשיר מעולה לגמרי, שמיעה טובה וספיקר חזק, כמובן ללא ניתוקים או בעיות.
יש אותו לאשתי כבר מעל חצי שנה והיא מאוד נהנית ממנו.
מחירו נע באזור ה-350 עד 400 ש"ח.
איפה??-בכל החנויות פון וכו' בבני ברק.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כחודש נוקיה סליידר 2680
מאוד מרוצה (בינתיים)

פה יש אשכול בנושא
350 ש"ח בירושלים
ראיתי שיש ביותר זול בפרסומות במקומונים

• הוסף לסימניות
נראה לי ששלי הוא גם הנוקיה הסליידר הזה. יש לי אותו שנה וחצי והוא מאה אחוז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;953740:
נראה לי ששלי הוא גם הנוקיה הסליידר הזה. יש לי אותו שנה וחצי והוא מאה אחוז.

בהודעה שלי שנתתי קישורית כתבת לי שם שיש לך כזה ואת מאוד מרוצה
icon7.gif

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה