מצלמה המלצות על מצלמה טובה

• הוסף לסימניות
sony ZVe-10

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע דעת המבינים
הדגמים של קנון שהזכירו למעלה עולים קרוב ל3000 ש"ח..
זה ממש לא בתקציב שלי
לעומת זאת ראיתי שמצלמה כמו D4000 של קנון - חצי מקצועית עולה 1300 ש"ח
האם אנשים ללא ידע רציני בצילום , ידע בסיסי יכולים להוציא תמונות באיכות טובה או שזה מיועד לצלמים מקצועיים?
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
g7 מארק 3 נראה לי שנקראת חצי מקצועית,
2000 ש"ח + - בארה"ב

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע דעת המבינים
הדגמים של קנון שהזכירו למעלה עולים קרוב ל3000 ש"ח..
זה ממש לא בתקציב שלי
האם אנשים ללא ידע רציני בצילום , ידע בסיסי יכולים להוציא תמונות באיכות טובה או שזה מיועד לצלמים מקצועיים?
אשמח לעזרה
מישהו?

• הוסף לסימניות
שאלו כאן את השאלה הזו כבר
רק לא ראיתי דבר ברור בזה
d4000 יותר טוב מהg7?

• הוסף לסימניות
זה רק מצלמה בלי עדשה
שאלו כאן את השאלה הזו כבר
רק לא ראיתי דבר ברור בזה
d4000 יותר טוב מהg7?
זה 2 דברים
D4000 זה מתאים רק למי שלמד צילום
G7 זה חצי מקצועית + אוטומט למי שלא למד צילום

• הוסף לסימניות
רגע אחד שלא למד צילום
רק כן מחפש איכות הן בווידאו והן בתמונות
לא עדיף את הd4000?

• הוסף לסימניות
מחפש איכות הן בווידאו והן בתמונות
לא עדיף את הd4000?
אם אין לך מושג איך לכוון את המצלמה איך יצא לך תמונות איכותיות?
זה כמו לתת לילד בן 5 להכין אוכל גורמה

• הוסף לסימניות
אחד שלא עבר קורס והוא חובב את מושבע
וגם במצלמה ביתית מוציא תמונות טובות
אז ככל שהמצלמה יותר טובה התמונה יותר איכותית וחדה
ולכן שאלתי אם עדיף את הd4000 במקום הg7?

• הוסף לסימניות
אחד שלא עבר קורס והוא חובב את מושבע
וגם במצלמה ביתית מוציא תמונות טובות
אז ככל שהמצלמה יותר טובה התמונה יותר איכותית וחדה
ולכן שאלתי אם עדיף את הd4000 במקום הg7?
איך אתם מצלמים במצלמה ביתית?
יש לכם מושג מה זה מהירות תריס? צמצם? איזו?
אני לא צלמת ואין לי מושג מה כל הנ"ל אומרים,
אבל אם אין לך מושג מה זה, ואין לך מושג איך לכוון תמונה בחושך, ואיך לכוון תמונה בשמש איך יצא לך תמונות יפות?

שוב אני חוזרת על הדוגמא של האוכל,
אתה נותן לילד בן 5 בשר משובח- צלעות כבש + תיבולים יקריים מאוד מאוד + מנגל איכותי וכל הציוד הנדרש, אתה בטוח שיצא משהו טעים? או עדיף לתת לו ביצה לקשקש במחבת?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא ממש נכון. ברור שמישהו שלא למד צילום לא יוציא תמונות של צלם, אבל עדיין, גם בלי ידע בצילום, המצב אוטומטי של מצלמה מקצועית מוציא תמונות הרבה יותר יפות וחדות ממצלמה ביתית או חצי מקצועית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה