התייעצות המלצות על משאבה clinicare dual pro 3 e

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת המלצות על המשאבה clinicare dual pro 3 e
האם שווה לשלם עליה את המחיר? איך היא מבחינת רעש? ואיך היא מבחינת נוחות?

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת המלצות על המשאבה clinicare dual pro 3 e
האם שווה לשלם עליה את המחיר? איך היא מבחינת רעש? ואיך היא מבחינת נוחות?
אני משתמשת בה לאחר המלצה של יועצת הנקה. היא אמרה לי שה-3 הכי חזקה
( שאלתי מגמ"ח ולא קניתי, והיה להם רק את הפרו 2)
היא חזקה מאד ונוחה לשימוש
יש גם אפשרות של שאיבה צמודה לגוף בסגנון משאבת ביאמבה, אבל החיבור למנוע החיצוני ולכן רמת השאיבה חזקה מאד בשונה מביאמבה שהמנועים שלה קטנים
לי זה מאד נח, אמנם זה לא ממש מאפשר להסתובב חופשי, אבל הידיים חופשיות לחלוטין בשאיבה דו"צ.
מאפשרת שאיבה גם בשבת אבל בלי ברירת מצב וחוזק
יש אפשרות לקבוע רמות חוזק שונות לשני הצדדים כי אלו 2 מנועים נפרדים (למעשה אני לא משתמשת באופציה הזו, אבל היועצת הסבירה לי שלכן היא כ"כ חזקה כי יש לה 2 מנועים)
מבחינת רעש- היא מרעישה ברמה סבירה אבל בהחלט יש רעש כי זה מנוע חזק, למשל אני מתעוררת ממנה בשבתות כשמתחילה לפעול לידי
אשמח לדעת איפה קונים ומה המחיר והאם יש סיכוי להחזר מקופ"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה