המלצות על עגלת תאומים

• הוסף לסימניות
לפי מה שבררתי נותרתי כרגע עם פג אריה תאומים או מיני ג'וגר (אם אכן אמצא מישהו שיביא לי מארה"ב) כעגלות הטובות ביותר, במסגרת התקציב שלי.
אני רוצה עגלה שתתאים גם לתינוק קטן מאוד, ותהיה בה אפשרות שכיבה לשני הדיירים.
אשמח אם בעלות נסיון תוכלנה להחכימני בקשר לשתי עגלות אלו (או אחרות טובות) - מעלותיהן וחסרונותיהן. תודה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה.
(ביום שישי עגלתי נגנבה...)

• הוסף לסימניות
לפג אריה אין מצב של שכיבה 180 מעלות, בחורף לתינוק קטן, היה לי קצת קשה איתה.
היא קלה מאוד מאוד, אך אם צריך לעלות איתה מדרגות רבות, מרגישים שהיא כמעט מתקפלת בידיים, כי הקיפול שלה קל במיוחד.
את מיני ג'וגר אני לא מכירה מספיק כדי לייעץ עליה.

• הוסף לסימניות
העגלה של בייבי ג'וגר, דגם סיטי מיני, מוצלחת ביותר - לדעתי.

• הוסף לסימניות
יש לי עגלת יחיד של firstweels מעולה מעולה, וראיתי אותה גם בגרסת תאומים. אולי שווה לבדוק..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;348313:
יש לי עגלת יחיד של firstweels מעולה מעולה, וראיתי אותה גם בגרסת תאומים. אולי שווה לבדוק..

אני בדיוק מתענינת עליה,
איך היא מבחינת משקל, נוחות בנסיעות (פרוק וכד')
ונוחות בנשיאה?

• הוסף לסימניות
לי יש מקלרן תאומים, קנינו אותה לאחר שפסלנו את האחרות...
בייבי ג'וקר - יקרה, כבדה ולא עוברת ברב המעליות
פג אריה - נמוכה, בעלת ריפוד דק ונשחק מהר
המקלרן - (זה כבר מנסיון...)ריפוד איכותי מאד,גם לאחר כביסות רבות אינו נשחק, מגיע עם רצועות כתף ומגן ראש לתינוק, התאומות ישבו שם מגיל יום...בעל כיסוי לרגליים מגן ונילון לגשם,היתרון המשמעותי שהיא יחסית צרה, כל עגלה בנפרד מבחינת שכיבה וגגון,נכנסת למעליות והקיפול הוא מטריה, כך שלרכב הוא נכנס בקלות.
החיסרון שלה הוא המשקל, יחסית כבדה...אך כיום כשהתאומות בנות שנתיים + עברתי לעגלת יחיד + טרמפטף ליציאה ארוכה וזה הרבה יותר נח!
בהצלחה בהחלטה ובגידול...:)

• הוסף לסימניות
דווקא הפג אריה מומלצת ביותר. יש לי אותה כבר שנתיים, חרשתי איתה לאורך ולרוחב.. לתינוק קטן קניתי ריפוד עם כיסוי רגליים שמתלבש על העגלה בצורה יפה ובצבע תואם , וזה היה מעולה. בדגם האחרון שלהם העגלה מחולקת לשתיים בצורה לא שווה, חלק אחד גדול ממשנהו, ובחלק הגדול שמתי את התינוק הקטן עם הכיסוי - נוח, רחב ומעולה.
הגלגלים נוסעים טוב ולא נתקעים מהכובד.
לגבי הריפוד של העגלה - הוא ממש לא נשחק לי.

עגלת מקלרן - שמעתי שהיא כבדה בצורה נוראית.

• הוסף לסימניות
כרגע שאלתי מקלרן, עד לקניית העגלה.
היא כבדה מאד, לא מתקפלת בקלות, וצרה כ"כ עד כדי כך שהיושב אם הוא קצת יותר גדול(מתחת גיל שנתיים עם מעיל:)) אינו יכול להזיז ידיו (ובקושי את הבקבוק הצליח להכניס לפיו...)

כך שאני לא הולכת עליה...

• הוסף לסימניות
לתאומיי היתה עגלה של דוקטור בייבי דגם ספורט ראנר, עגלה חזקה נוחה מרווחת, מתאימה לגילאים האלו.

• הוסף לסימניות
יצאתי מבולבלת...
מה שהבנתי, שמבחינת נוחות נסיעה המיני ג'וגר נוסעת מאוד בקלות, יותר מהאחרות, וגם עולה מדרגות היטב. זה נכון? אם כך, לכאורה פחות משנה כמה היא שוקלת, לא?
לגבי הרוחב, אני מתכוונת למיני ג'וגר. האם גם היא לא נכנסת למעליות? הפג כן? המקלרן כן?
אילנה - לאלו גילאים את מתכוונת? אצלי לא מדובר בתאומים, אלא בשניים בהפרש קטן ב"ה, כך שאני חייבת עגלת תאומים ולא יכולה להסתפק בכסא מחובר. אבל עגלה שנועדה לפצפונים בלבד, לא תתאים לי.

• הוסף לסימניות
:) התגובה שלי היתה עבור mig לגילאי שנתיים בערך, אבל היא גם מתאימה לשני ילדים בגילאים שונים.

הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנה1;348610:
:) התגובה שלי היתה עבור mig לגילאי שנתיים בערך, אבל היא גם מתאימה לשני ילדים בגילאים שונים.

הרבה נחת!

הגדול עוד לא שנתיים...
הקטן עוד לא שנה...

• הוסף לסימניות
לי היה את הבגיפוד שמתחבר לעגלה כמו עגלת תאומים רק שהוא יחסית יקר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;348621:
לי היה את הבגיפוד שמתחבר לעגלה כמו עגלת תאומים רק שהוא יחסית יקר

ומה קורה איתו בגשם?

• הוסף לסימניות
לאחרונה מסתובבות במחוזותינו עגלות שהעליונה מתאימה לתינוק הקטן והתחתונה (כן) לילד גדול יותר. הן לא ממש אחת מעל השניה, התחתונה בולטת קצת מאחורה ומאפשרת לילד יותר מרחב מחיה. מבחינת קומפקטיות היא נראית יוצאת מן הכלל. פעם ניגשתי למישהי עם עגלה כזו כדי לשאול היכן נקנתה, והיא אמרה ששלחו לה מחו''ל. מישהו יודע אם אפשר להשיג פה בארץ? ובכמה? ואם אמנם כדאי?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י agav;348833:
לאחרונה מסתובבות במחוזותינו עגלות שהעליונה מתאימה לתינוק הקטן והתחתונה (כן) לילד גדול יותר. הן לא ממש אחת מעל השניה, התחתונה בולטת קצת מאחורה ומאפשרת לילד יותר מרחב מחיה. מבחינת קומפקטיות היא נראית יוצאת מן הכלל. פעם ניגשתי למישהי עם עגלה כזו כדי לשאול היכן נקנתה, והיא אמרה ששלחו לה מחו''ל. מישהו יודע אם אפשר להשיג פה בארץ? ובכמה? ואם אמנם כדאי?!

בחסדי שמואל מוכרים אותה. המחיר בסביבות ה - 3,000 ש"ח.

שתי גיסותי משתמשות בה ונהנות מאד!!!!!

הרבה נחת :) :) :)

• הוסף לסימניות
ראיתי את העגלות האלה הן נראות טוב... אבל למה לשים את הילד מתחת לרגלים? נראה לי מסכנות מסוימת לשבת מתחת לרגלים של כולם. אישית, לא הייתי הולכת עליה כמה שהיא מוצלחת וקלה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה