המלצות על עגלת תאומים

• הוסף לסימניות
במעליות קטנות שום עגלת תאומים לא עוברת.
בגדולות גם הבייבי ג'וגר סרייס עוברת.
ואני אישית נהנית ממנה עד הגג, אבל לא לתאומים עדיף את המיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;348341:
אני בדיוק מתענינת עליה,
איך היא מבחינת משקל, נוחות בנסיעות (פרוק וכד')
ונוחות בנשיאה?
משקל מצוין, לא מדי קלה (לא מתהפכת אם שמים עליה תיק, בניגוד לאיזי בייבי למשל, שמתהפכת לחלוטין) וממש לא כבדה, אני מעלה אותה 3 קומות בלי מעלית בכיף. נוחות נסיעה חבל על הזמן, גלגלי אוויר אחוריים גדולים קדמיים קטנים, ניסיתי ללכת איתה ועם הבוגבו - ממש אותה נוחות.
החסרון הגדול הוא שהשלדה לא מתקפלת עם הטיולון. קל לפרק ולקפל, אבל זה לא מתקפל יחד.

• הוסף לסימניות
לגבי עגלות בייבי ג'וגר

אינני יודעת לגבי האיכות והיעילות של העגלות, מה שכן שירות הלקוחות שלהם גרוע מאוד! אם יש תקלה בעגלה ייתכן שתצטרכו לעבור דרך ארוכה עד שתשיגו נציג מקצועי מהחברה.... ועוד דרך ארוכה עד לתיקון. נקודה שכדאי לשקול.
אם יש מישהי שטוענת אחרת - אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;349084:
משקל מצוין, לא מדי קלה (לא מתהפכת אם שמים עליה תיק, בניגוד לאיזי בייבי למשל, שמתהפכת לחלוטין) וממש לא כבדה, אני מעלה אותה 3 קומות בלי מעלית בכיף. נוחות נסיעה חבל על הזמן, גלגלי אוויר אחוריים גדולים קדמיים קטנים, ניסיתי ללכת איתה ועם הבוגבו - ממש אותה נוחות.
החסרון הגדול הוא שהשלדה לא מתקפלת עם הטיולון. קל לפרק ולקפל, אבל זה לא מתקפל יחד.

קנית בארץ? יש לך מושג מי נותן שירות לעגלה?
קניתי יד שניה במצב מצוין, אבל, חסרים לה מספר פריטים והייתי רוצה להשלים חלקים.

• הוסף לסימניות
יש לי את הבייבי ג'וגר מיני כבר שנתיים ואני נהנית ממנה עד הגג...
היא קלה מאוד, מתקפלת בקלות, נוסעת כמו שצריך ואני הולכת איתה הליכות (עם שלושת ילדי בת שנתיים ובן חודשיים בפנים, ועוד אחת בת שלוש וחצי שנגררת מאחורה על מושב כזה עם עם גלגלים,(נו... לא זוכרת איך קוראים לזה))
וממש לא מרגישים את המשקל שלה+הילדים בהליכה במישור (אשדוד)
עד כדי כך שאני מעדיפה לקחת אותה +כל הילדים מאשר לקחת טיולון יחיד (עם התינוק לבדו) שנוסע ממש טוב, היא פשוט נוסעת מעצמה.....
וממש בלי השוואה לפג שצריך ל-ד-ח--ן---ף!!

חוץ מזה 0 תקלות.

אה. והיא גם עלתה לנו פחות מ-300$ כולל כיסוי גשם!!!

• הוסף לסימניות
איפה קנית אותה בכזה מחיר?
ו... אפשר לשמוע גם על איך היא עולה מדרגות ?

• הוסף לסימניות
עולה מצוין במדרגות, קנינו בבורו פארק, אם אתה רוצה יותר פרטים, נראה לי שיש לי טלפון של החנות,לחפש בשבילך?

• הוסף לסימניות
עוד לא מצאתי מי שיביא לי. אז בינתיים חבל שתחפשו לחינם.
מקווה שאמצא בקרוב, ואז אבקש את המספר באישי. תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה