המלצות על עכבר רגיל למחשב (לא מגע).

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדחיפות לעכבר חדש למחשב... הנוכחי גוסס... לצערי..

על איזה עכבר הייתם ממליצים?
במה אתם משתמשים?

האם יש לכם המלצות על עכבר שהוא נוח? - הן לאחיזת האצבעות, והן לשורש כף היד.

האם ידוע לכם על עכבר רגיל שטוח? (- לא מגע), (שפחות מאמץ את שורש כף היד)

ועל אלחוטי - מה דעתכם?

אשמח לכל תגובה, המלצה, או עיצה!!
שבוע טוב ובשורות טובות!!
:)

• הוסף לסימניות
המסקנה: אין משתמשים בעכבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;906314:
אני זקוקה בדחיפות לעכבר חדש למחשב... הנוכחי גוסס... לצערי..

על איזה עכבר הייתם ממליצים?
במה אתם משתמשים?

האם יש לכם המלצות על עכבר שהוא נוח? - הן לאחיזת האצבעות, והן לשורש כף היד.

האם ידוע לכם על עכבר רגיל שטוח? (- לא מגע), (שפחות מאמץ את שורש כף היד)

ועל אלחוטי - מה דעתכם?

אשמח לכל תגובה, המלצה, או עיצה!!
שבוע טוב ובשורות טובות!!

מה זה שטוח? ולמה הוא יותר טוב?
אני כרגע עם עכבר אלחוטי של מיקרוסופט די קטן,
לדעתי עכברון יותר נח מעכבר...

• הוסף לסימניות
תודה!

1. מה זה עכברון?

2. שטוח - שאין את הבטן, והיד צריכה פחות להתקפל, מה שמצאתי בנתיים היה רק המגע - כמו הריבוע בקידמת המחשב הנייד. השאלה אם יש משהו מסוג הלחצנים?

שוב תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;906520:
תודה!

1. מה זה עכברון?

2. שטוח - שאין את הבטן, והיד צריכה פחות להתקפל, מה שמצאתי בנתיים היה רק המגע - כמו הריבוע בקידמת המחשב הנייד. השאלה אם יש משהו מסוג הלחצנים?

שוב תודה!

לדעתי הבטן נוחה דווקא,
יש לי אחד ללא בטן וזה ממש ממש לא נח.

עכברון = עכבר קטן.
(נראה לי שאת גרה לידי, את מוזמנת להתרשם:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;906523:
לדעתי הבטן נוחה דווקא,
יש לי אחד ללא בטן וזה ממש ממש לא נח.

עכברון = עכבר קטן.

["COLOR="Gray](נראה לי שאת גרה לידי, את מוזמנת להתרשם:))[/COLOR]

תודה!
כך קוראים לזה בחנות? עכברון?

(אם את גרה בשכונה של שרית, לא דרכתי שם כבר כמה חודשים טובים... אבל זה באמת קרוב, אהיה איתך בקשר אם יהיה לי צורך, תודה! :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;906527:
תודה!

(אם את גרה בשכונה של שרית, לא דרכתי שם כבר כמה חודשים טובים... אבל זה באמת קרוב, אהיה איתך בקשר אם יהיה לי צורך, תודה! :))

לא עכברון:)
פשוט לבקש עכבר קטן:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;906527:
תודה!

לא מצליחה להאפיר אותיות...

תעשי העתק הדבק לקוד הזה:
This user does not have permission to use the HTML BB code.

ובאמצע ביניהם תכתבי.

• הוסף לסימניות
בד"כ עכברים קטנים הם עכברים שנועדו למחשבים ניידים, תבקשי אחד כזה.
אומרים אבל שזה לא מומלץ כי העכברושים האלו מאמצים את היד שצריכה כל הזמן להתקמר כדי להחזיק אותם.
לגבי אלחוטיים- אני משתמשת באחד כזה ומאד נהנית, אבל אומרים שזה פולט קרינה מוגברת, לכי תדעי.. בכולואופן אין לך מה לעשות איתו אם את עובדת עם נייח- הפלוס שלו הוא הניידות.
אם את רוצה עכבר בלי בטן- יש עכשיו טרנד חדש, עכבר עם משטח מגע http://ksp.co.il/?uin=11618 לא יכולה להמליץ כי אף פעם לא התנסיתי. (אבל מי קשקש לך שזה פחות מאמץ את היד???)
אני עומדת לקנות בעז"ה בימים הקרובים את העכבר הזה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13429&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap שאמור להיות מאד מאד מדויק וחזק, אה, ויש עליו 30%... פשוט נמאס לי מהעכברוש שלי. אוכל להמליץ לך עליו עוד מעט.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;906582:
בד"כ עכברים קטנים הם עכברים שנועדו למחשבים ניידים, תבקשי אחד כזה.
אומרים אבל שזה לא מומלץ כי העכברושים האלו מאמצים את היד שצריכה כל הזמן להתקמר כדי להחזיק אותם.
לגבי אלחוטיים- אני משתמשת באחד כזה ומאד נהנית, אבל אומרים שזה פולט קרינה מוגברת, לכי תדעי.. בכולואופן אין לך מה לעשות איתו אם את עובדת עם נייח- הפלוס שלו הוא הניידות.
אם את רוצה עכבר בלי בטן- יש עכשיו טרנד חדש, עכבר עם משטח מגע http://ksp.co.il/?uin=11618 לא יכולה להמליץ כי אף פעם לא התנסיתי. (אבל מי קשקש לך שזה פחות מאמץ את היד???)
אני עומדת לקנות בעז"ה בימים הקרובים את העכבר הזה http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13429&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap שאמור להיות מאד מאד מדויק וחזק, אה, ויש עליו 30%... פשוט נמאס לי מהעכברוש שלי. אוכל להמליץ לך עליו עוד מעט.
בהצלחה

תודה!
איפה מופיע שיש 30% הנחה?

איזור שורש כף היד אצלי רגיש, ולכן היה נדמה לי שאם היד פחות תצטרך להתקפל בשביל לאחוז בעכבר - זה יקח פחות מאמץ..

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה פירוש עכבר / מקלדת לגיימרים?

• הוסף לסימניות
המוצרים לגיימרים בדרך כלל יותר איכותיים
עכבר ישר מאמץ יותר את היד העכבר הכי נוח שמצאתי בינתיים לעבודות גרפיקה זה עכבר 5000 של מיקרוסופט אלחוטי נוח ומחזיק מעמד

• הוסף לסימניות
מה פירוש המילה "גיימרים"?

האם יש ממש בדבר הקרינה של העכברים האלחוטיים?
והאם יש משהו דומה עם חוט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;906587:
איפה מופיע שיש 30% הנחה?

מופיע בדף הבית שלהם שיש עכשיו הנחה על כל מוצרי הגיימינג מהחברות המובילות
http://sale.ksp.co.il/
עכברי גיימיניג הם עכברים חזקים, מדויקים מאד ומיועדים לאחיזה ארוכה.
גיימרים למעשה זה כאלו שמכורים למשחקי מחשב ווידיאו- מלשון game. לכן הם צריכים בעיקר דיוק, מהירות ואחיזה נוחה. סתם כך העכברים האלו מומלצים ונוחים. ואם אני אכתוב את השרש נ.ו.ח עוד פעם אחת בהודעה הזאת, יקרה לי משהו. בטוח.

• הוסף לסימניות
יש המון עזרים ארגונומיים, במיוחד לבעיות שורש כף היד וכו' וכו'.
את הדברים האלו לא מומלץ לקנות כמוצר מדף ולכן כדאי לתאם פגישה עם המוכר, להתאמה אישית, וכן לקחת את המוצר בהשכרה ל-30 יום. זו אפשרות שהם נותנים.
לא התנסיתי בזה אבל אני מחכה כבר די הרבה זמן ש"יצא לי" לקפוץ לכזה מקום לקחת עכבר ארגונומי, לדוגמה כזו:

קבצים מצורפים

• Evoluent_VM4S_VerticalMouse_4_Small_Wired_Right_Ergonomic_Mouse(2).jpg
    KB 96.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
איפה מוכרים עם אפשרות להשכרה להתרגלות למוצר?
תודה!!

• הוסף לסימניות
לי יש פד לעכבר עם כרית ג'ל שכמעט בגובה העכבר... קניתי אותו לפני שנים באופיס.... ואני משתמשת בסתם עכבר פשוט... זה פותר את הכאבים בשורש כף היד....

• הוסף לסימניות
כן, גם לי יש כרית כזו...
ובכל אופן, אני רוצה לאמץ את היד פחות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;906605:
המוצרים לגיימרים בדרך כלל יותר איכותיים
עכבר ישר מאמץ יותר את היד העכבר הכי נוח שמצאתי בינתיים לעבודות גרפיקה זה עכבר 5000 של מיקרוסופט אלחוטי נוח ומחזיק מעמד

קניתי את העכבר, והוא כבד מאוד יחסית לעכבר החוטי שהיה לי קודם...
וזה מקשה לי על שורש כף היד...

האם עכברים אלחוטיים כולם כבדים?
או שיש גם קלים?

אשמח להמלצות...
חנוכה שמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה