המלצות על עכבר רגיל למחשב (לא מגע).

• הוסף לסימניות
העכבר הקודם שלי היה אלחוטי וקל מאד.
הוא לא יקר ואני ממליצה עליו בחום- הוא מתמשק טוב עם היד, הצורה שלו נוחה להחזקה, והוא כמעט ולא שוקל כלום. אה, והוא גם מדויק ומהיר.
הנה הוא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=782815
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;911552:
העכבר הקודם שלי היה אלחוטי וקל מאד.
הוא לא יקר ואני ממליצה עליו בחום- הוא מתמשק טוב עם היד, הצורה שלו נוחה להחזקה, והוא כמעט ולא שוקל כלום. אה, והוא גם מדויק ומהיר.
הנה הוא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=782815
בהצלחה.

תודה!
ולמה החלפת אותו?
אוף אני חסומה.... תוכלי לרשום לי מקט/דגם + חברה?

תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
ידעתי שתשאלי:D
אני עובדת עם שרטוטים ואני צריכה המון דיוק, אז החלטתי שאני צריכה עכבר גיימרים, למרות שהאמת- עכשיו אחרי שקניתי, חוץ מהגודל (והאורות הצבעוניים!!!) אין הרבה הבדל (והמחיר שהוא פי 3+) סליחה על הכפירה בעכברי הגיימרים.
הנה המק"ט HP NK528AA
הוא עולה 80 ש"ח בערך.
ואני מצרפת תמונה- הוא קצת עכברוש מכוער אבל יש אותו בעוד צבעים.
(אגב, איך זאפ חסום לך? את בנתיב, נכון?)

קבצים מצורפים

• 35835977b.jpg
    KB 2.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;911828:
ידעתי שתשאלי:D
אני עובדת עם שרטוטים ואני צריכה המון דיוק, אז החלטתי שאני צריכה עכבר גיימרים, למרות שהאמת- עכשיו אחרי שקניתי, חוץ מהגודל (והאורות הצבעוניים!!!) אין הרבה הבדל (והמחיר שהוא פי 3+) סליחה על הכפירה בעכברי הגיימרים.
הנה המק"ט HP NK528AA
הוא עולה 80 ש"ח בערך.
ואני מצרפת תמונה- הוא קצת עכברוש מכוער אבל יש אותו בעוד צבעים.
(אגב, איך זאפ חסום לך? את בנתיב, נכון?)

כן.. אני בנתיב :)

תודה!!
כשאת כותבת עכברוש את מתכוונת שהוא קטן יותר מעכבר רגיל? או שהוא עכבר גוץ?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היא התכוונה פשוט שהוא מכוער במקצת כמו עכברוש,
אגב חיוך למה לא העלת את כל העבודות לתיק?
מה שנמצא בכל אופן מהמם!! ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה