רופא המלצות על רופא/ת נשים בפ"ת/אלעד דרך מכבי

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
אודה לקבלת המלצות על רופא/ת נשים(עדיפות לרופאה) שמקבלת דרך מכבי בפ"ת/אלעד.
מחפשת משהי עם זמינות תורים, שמבצעת אולטרסאונד ולא אחת ששולחת למליוני בדיקות(כמו הרופאה שלי כיום)
כמובן מחפשת המלצות רלוונטיות(מטופלות שהיו בשנה שנתיים האחרונות)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה את מתכוונת מליוני בדיקות?
יש בדיקות שלא שווה את הסיכון לוותר עליהם (כגון העמסת סוכר, בדיקת חיידק קרוב ללידה וחיסון שעלת) כל השאר את יכולה לוותר ולהגיד שאת לא רוצה ...
לגבי אולטרסאונד -
בכללי - זה לא באמת טוב לבצע יותר מידי ,זה קרינה וכמה שפחות יותר טוב (כדאי עד שבוע 11 כדי לקבוע גיל מדוייק, ואז במרווחים אבל ממש לא חייב כל חודש...)
היום כמעט והרופאות עצמם לא עושות אולטרסאונד בגלל העומס (למעט באזור הצפון ששם אני יודעת שהרופאות עצמם מבצעות את האולטסאונד)
את יכולה לבקש בביקור אצל הרופאה שתכניס לך הפניות לאולטסואנד כדי שתעשי לפני שתכנסי אליה ואז פשוט תגיעי, תעשי,אם הכל תקין את יכולה ללכת הביתה וזהו.
אני כמעט לא ביקרתי אצל הרופאה, הייתי מבקשת באתר הכנסה של בדיקות דם (לפמים אפילו מהרופאת משפחה) רק לקראת סוף ההריון הייתי כן נכנסת ומבצעת מעקב קצת יותר סדיר כדי לבדוק שהכל טוב, והתינוק בתנוחה טובה , ומה רמת הברזל וכו'....

סורי שאין לי מידע לגבי הרופאות עצמם, אבל אולי יעזור לך המידע הזה...
המון הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה