המלצות על ריצוף, קרמיקה, מטבח וכו'....

• הוסף לסימניות
אוקי, אז ב"ה אנו עומדים סוף סוף בפני הרחבת הדירה ושיפוץ כללי.
מחפשת המלצות על כל דבר -
ריצוף- מט, מבריק, איזה גודל, איזה חברה.
קרמיקה - מט, מבריק, גודל וכו'
מטבח - סוג ארונות, סוג פרזול, כיור - התקנה שטוחה / התקנה 0.
דלתות
חלונות
אסלה - תלויה, נסתרת, איזה חברה וכו'
סיוד - משי משי, עם/בלי שפכטל, סוגי צבע וכו'

נזכרתי בעוד - איזה דלת לעשות למרפסת, ואיזה ריצוף?

מה עוד?

בקיצור, אני שואפת לרכז את כל ההמלצות בנושאי שיפוצים לאשכול אחד.
אפשר גם לשים קישורים.
לא רוצה רשימה של חנויות, רק של סוגי חומרים.
תודה רבה לכל עזרה שהיא.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה גדולה בתחום אבל מנסיוני-
לאחר המלצות עשינו ריצוף מט- למעשה אני די מתחרטת על כך כי את הלכלוך רואים גם עכשיו והמבריק עושה מראה יפה כזה ומואר לבית.
דלתות פנים- עשינו דלתות פנים מסיביות מעץ בצפוי פרומייקה עם מסגרת עץ מלא- אצל נגר ערבי. לא הכי זול אבל נראה חדש כמו גם היום (4 שנים בינתיים) וקל לניקוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;996426:
אני לא מבינה גדולה בתחום אבל מנסיוני-
לאחר המלצות עשינו ריצוף מט- למעשה אני די מתחרטת על כך כי את הלכלוך רואים גם עכשיו והמבריק עושה מראה יפה כזה ומואר לבית.
דלתות פנים- עשינו דלתות פנים מסיביות מעץ בצפוי פרומייקה עם מסגרת עץ מלא- אצל נגר ערבי. לא הכי זול אבל נראה חדש כמו גם היום (4 שנים בינתיים) וקל לניקוי.
אפשר את שם הנגר וטלפון? ותמונה :) ? איזה צבע עשיתם? מה זה יקר?
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשונית;996443:
אפשר את שם הנגר וטלפון? ותמונה :) ? איזה צבע עשיתם? מה זה יקר?
תודה רבה מראש
בשמחה
בערב בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה