דרוש מידע המלצות על תומכות לידה שרה מנטל ומרילוס

• פותח הנושא VIP+
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לקראת לידה שניה ורוצה מאוד ללדת בלי אפידורל.
תנו לי בבקשה המלצות עדכניות לגבי התומכות לידה שרה מנטל ומרילוס.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה ללכת למרילוס אפי רק לקורס
אני הלכתי לקורס וזה עזר לי
ברוך ה’ ילדתי בלי אפדורל
הרבה הצלחה שיהיה בשעה טובה בקלות

• הוסף לסימניות
אני ממליצה ללכת למרילוס אפי רק לקורס
אני הלכתי לקורס וזה עזר לי
ברוך ה’ ילדתי בלי אפדורל
הרבה הצלחה שיהיה בשעה טובה בקלות
אמן תודה,

אבל כן אשמח לשמוע על כאילו שלקחות את אחת מהם לתומכת..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לקחתי תומכת פצצה ממליצה בחום אבל לא קשור לשרה מנטל וילדתי ב"ה בלי אפידורל עם זה מעניין העלה את המספר שלה!

• הוסף לסימניות
בדיוק את זה אני רוצה לשמוע, יש מצב לטלפון של חברה לשמוע פרטים מדוייקים יותר?
קודם תכתבי לי כתובת מייל שלך ואז אני אשאל אותה ונמשיך במייל.
אלייק לך שראיתי ותמחקי

• הוסף לסימניות
תומכת טובה, מעולה!!!
יש לי עצה בדוקה ומנוסה!

ללכת ללידה בשקט!!! בלי שאף אחד ידע!!!!! אף אחד, זאת אומרת את ובעלך וזהו.......
נשמע מופרח ולא מקובל ....- סגולה ללידה קלה ומהירה!!!!

עכשיו המלצתי לשתי חברותי שילדו בפסח לא לספר לאף אחד!!!!!! ושתיהם ילדו מהר ב''ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה