- הוסף לסימניות
כפותח האשכול, אני לא מצאתי פה מדי הרבה רעיונות טובים.
הומור היה כאן די בשפע, אבל זה לא אטרקציה לאחים שלי, זה אטרקציה לי.
הומור היה כאן די בשפע, אבל זה לא אטרקציה לאחים שלי, זה אטרקציה לי.
רק חצי?חצי מה-25 אלף הללו הם פרוגיסטים ופרוגיסטויות.
בקשת אטרקציות בשבילך, לא?כפותח האשכול, אני לא מצאתי פה מדי הרבה רעיונות טובים.
הומור היה כאן די בשפע, אבל זה לא אטרקציה לאחים שלי, זה אטרקציה לי.![]()
גם, לא רק! אולי באמת לא הדגשתי את זה. וגם אני מעדיף אטרקציות אחרות.בקשת אטרקציות בשבילך, לא?
צפה בקובץ המצורף 1191274
כנראה שאין משהו שאתה אוהב פחות מ50 ש"חכפותח האשכול, אני לא מצאתי פה מדי הרבה רעיונות טובים.
הומור היה כאן די בשפע, אבל זה לא אטרקציה לאחים שלי, זה אטרקציה לי.![]()
חחחמקפידים על שחיטה פרטית????
אתם נשמעים לי מהלא גורבי גרביים המסונדלים.![]()
ממש לא!!!זה לא מראה כלום. לכל הכבשים יש פרצוף מעפן!![]()
רק חצי?
גם בבני ברק יש הרבהמודיעין עילית מלאה מודעות של הרבנים נגד זה!
קו 5 טיול גיפים יותר מומלץאתה יכול לצאת לטיול ברחובות מ"ע
תופתע לגלות כל מיני מקומות שאתה לא ממש מכיר...
אה, ויש גם אטרקציות! למשל-"מפל חפץ חיים" טיולי ג'יפים בקו 6 וכו' וכו'
בהנאה!
בגלל שאני אישה, איני כשרה להעיד על כך...
הרגיש לי משהו...בגלל שאני אישה, אני לא כשרה להעיד על כך...
התרגלתי
ישששאם כך שכנעת אותי שאת בת ולא בן...
עשית את זה!!![]()
למה??התרגלתי![]()
מציאות שגם אני לא מבינהלמה??
ילדים בגילאי 3-6 אנרגטיים, יהיה להם מה לעשות שם?![]()
מסלול טיול לבחירה בכל הארץ לפי איזור, עונה, אורך וקושי | קק
מסלול טיול ברכב, או מסלול הליכה, מסלול של שעה קלה או צפיה בעופות מים נדירים, מסלול טיול במרכז, גולן או אפילו ביער באילת - היכנסו לקק"ל ותמצאו מבחר מסלולים >>www.eyarok.org.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //