המלצתכם לחדר ילדים ברמה של רהיטי רפאל אבל בעיצוב עדכני

• הוסף לסימניות
אם את רוצה משהו כבר מוכן, יש הרבה חברות בשוק שמקפידות על איכות
מישכל, עצמלה, האוס אין
משכל- נעלמו מהאופק, היתה להם חנות מול קניון אילון
עצמלה-אני לא מרוצה
האוס אין -אהבתי אבל יקר...מישהי עשתה שם שיכולה להמליץ ששווה את המחיר?

• הוסף לסימניות
כנראה שאנשים שרוצים 40 שנה את אותו רהיט
זה מהסוג שלא מחפשים גם עיצוב עדכני נכון להיום;)

גם את תבחרי משהו שאת אוהבת היום -לא בטוח שתרצי את זה בעוד 10 שנים! אז למה להשקיע ל40 שנה??

נכון זה מה שלא הבנתי....
שוב אם זה לא היה יקר משמעותי אז אולי הייתי מבינה.

• הוסף לסימניות
כנראה שאנשים שרוצים 40 שנה את אותו רהיט
זה מהסוג שלא מחפשים גם עיצוב עדכני נכון להיום;)

גם את תבחרי משהו שאת אוהבת היום -לא בטוח שתרצי את זה בעוד 10 שנים! אז למה להשקיע ל40 שנה??

לא מחפשת ריהוט ל40 שנה
אבל מחפשת שב10 שנים הראשונות יראו מעולה ולא גורטאה מתקלפת

• הוסף לסימניות
משכל- נעלמו מהאופק, היתה להם חנות מול קניון אילון
עצמלה-אני לא מרוצה
האוס אין -אהבתי אבל יקר...מישהי עשתה שם שיכולה להמליץ ששווה את המחיר?

יש לי תובנות מרהיטים שאנחנו עשינו ושל המשפחה

בגדול כל הרהיטים צביעה בתנור/עץ מלא- רגישים הרבה יותר למכות/שריטות וצבעי עץ. זה מהממם אבל צריך לקחת את זה בחשבון. בעץ מלא משלמים על המראה והגימור ועל החושק של הרהיט פחות על התחוזקה שלו- כי לזה פחות ניתן לתת אחריות כל דפיקה קלה. העץ מקבל.

מה שבניגוד לרהיטים המצופים פורמקייה שזה בד"כ סנדוויץ/MDF... שאולי פחות יפה אבל מחזיק יותר מבחינת הגימור.... כמעט ולא תראי מכות/דפיקות וכו על ציפוי פורמייקה.

שוב אנחנו עשינו מיטה עץ מלא מהממממת מרהיטי סוכריה- מחזיקה מעולה עד עכשיו (סליחה היא רק 3 שנים)

וברהיטי ר.א- עשינו חדר לבנות - מאוד יפה....

האוס אין- שכנה שלי עשתה עץ מלא מאוד יפה אבל רגיש למכות

מומלצים גם מאוד- רהיטי ברזילי.

למי שרוצה תוצאה יפה ולא יקרה ומקסימום לגוון בהמשך.. יש לאחותי חדר מרהיטי דורון עלה לה ממש בסול- תוצאה מאוד יפה ומחיר מעולה

• הוסף לסימניות
הגרוטאות המתקלפו בד"כ זה המיטות הצבועות. אם לא שומרים עליהם

• הוסף לסימניות
הגרוטאות המתקלפו בד"כ זה המיטות הצבועות. אם לא שומרים עליהם
דוקא לדעתי עדיף עץ מלא צבוע בצבע טבעי (סוג של לכה שנספגת בעץ) וגם אם זה מקבל מכה לא רואים על צבע לבן -כתם חום של העץ שמתחת- לכה אפשר לחדש עם הזמן...
הכי גרוע- זה פורמייקה שהתקלפה!

• הוסף לסימניות
דוקא לדעתי עדיף עץ מלא צבוע בצבע טבעי (סוג של לכה שנספגת בעץ) וגם אם זה מקבל מכה לא רואים על צבע לבן -כתם חום של העץ שמתחת- לכה אפשר לחדש עם הזמן...
הכי גרוע- זה פורמייקה שהתקלפה!

לא מכירה כזה דבר פורמייקה שהתקלפה. ואגב יש כזה דבר מילוי פורמייקה. כמובן לצבעים בסיסים

• הוסף לסימניות
היום הסוגי פורמיקות שמתשתמשים בהם הם ברמה מאוד גבוה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להראות לך תמונות?!
זה קורה בעיקר בקנטים...או שהיא נופלת בשלמות מהדופן...

מעניין מה זה?

כן מעניין אותי לראות

ראיתי את זה אצל מי שבא להתקין לנו את החדר.. המיטה קיבלה דפיקה כנראה חזקה מש משהו פיצי שרק העין של בעלי יכלה להבחין בו.. אז הוא הביא מין שפורפרת של כמו משחה כזו וזה התמלא .כיום אני לא יודעת איפה זה בכלל....

• הוסף לסימניות
אז הוא הביא מין שפורפרת של כמו משחה
בקיצור- צבע, הוא צבע לכם את החלק שנגלה בגוון דומה
ואם היה לך פורמייקה עם טקסטורה של גלים בגוון מיוחד תורקיז??
זה היה כבר קשה להשלים את החור, לא?!
ולא שאני נגד פורמייקה- אבל חשוב לדעת לפני שבוחרים חומר- מה אורך החיים שלו ומה איכותו,
ויש גם הרבה ציפויים לעץ -בעיקר במקומות מעוגלים וצורות שונות שמחופים ב"דמוי פורמייקא" שמכל שריטה מתקלף כמו טפט-ובאיכות דומה לטפט

• הוסף לסימניות
לי יש חדר ילדים מרהיטי גלמר מעל 10 שנים. איכות מעולה מיטות עץ מלא, מדפים עץ מלא דלתות אני לא זוכרת את החומר. הצביעה לא אטומה ז"א שרואים את הטקסטורה של העץ, מה שגורם לזה שלא יראה כל מכה או שריטה. צבע שמנת אם זה משנה. עבר העברת דירה פרוק והרכבה ושרד היטב.
נ.ב לא קופצים אצלי על מיטות

• הוסף לסימניות
בקיצור- צבע, הוא צבע לכם את החלק שנגלה בגוון דומה
ואם היה לך פורמייקה עם טקסטורה של גלים בגוון מיוחד תורקיז??
זה היה כבר קשה להשלים את החור, לא?!
ולא שאני נגד פורמייקה- אבל חשוב לדעת לפני שבוחרים חומר- מה אורך החיים שלו ומה איכותו,
ויש גם הרבה ציפויים לעץ -בעיקר במקומות מעוגלים וצורות שונות שמחופים ב"דמוי פורמייקא" שמכל שריטה מתקלף כמו טפט-ובאיכות דומה לטפט

לא זה לא צבע
זה מילוי פורמייקה

ברור שכנראה זה לא מגיע לתחליף של חתיכות פורמייקה שמתקלפות.
כיום לדעתי לא קיימים כמעט רהיטים כאלה אאכ זה חומר ממש פשוט ודפוק.
היום החנויות הטוטבות שמוכרות שבציפוי פורמייקה משתמשות בפורמייקות הטובות בעולם. ולא חסר.
לא הבנתי את הסיפא של מה שכתבת

• הוסף לסימניות
לי יש חדר ילדים מרהיטי גלמר מעל 10 שנים. איכות מעולה מיטות עץ מלא, מדפים עץ מלא דלתות אני לא זוכרת את החומר. הצביעה לא אטומה ז"א שרואים את הטקסטורה של העץ, מה שגורם לזה שלא יראה כל מכה או שריטה. צבע שמנת אם זה משנה. עבר העברת דירה פרוק והרכבה ושרד היטב.
נ.ב לא קופצים אצלי על מיטות

נכון אני חייבת לציין שלא בדקתי את הרהיטים בהעברה לדירות חדשות. מה שכן העברנו מחדר לחדר ויצא מעולה.

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא קופצים על המיטות ולא על הרהיטים.

כל רהיט גם תלוי ברמת התחזוק שלו...

• הוסף לסימניות
שוב אנחנו עשינו מיטה עץ מלא מהממממת מרהיטי סוכריה- מחזיקה מעולה עד עכשיו (סליחה היא רק 3 שנים)

וברהיטי ר.א- עשינו חדר לבנות - מאוד יפה....

האוס אין- שכנה שלי עשתה עץ מלא מאוד יפה אבל רגיש למכות

ברהיטי ר.א. זה עץ מלא? או פרומייקה?

• הוסף לסימניות
תכלס - למישאמרה שאי אפשר להשוות חדר של 3 שנים לחדר של 30 שנה - אז באמת כרגע אי אפשר להשוות. אבל מי אמר שהחדר הזה לא ישאר עוד 30 שנה..?? ובכלל בעיני חשובה מאוד העדכניות של הרהיטים והיופי שלהם...שיהיה יפה בעיני כשאני קונה את הריהוט ולא שיחזיק לנכדים שיקפצו על המיטה??? ואם זה יקר אז בכלל נתקענו עם זה לעוד הרבה שנים טובות....

האמת לא אהבתי את הסגנון...
אישית, גם אני לא רכשתי רפאל/ מועלם

אבל, פותחת האשכול ביקשה איכות של רפאל אז זה ממש לא ר.א.!!!

• הוסף לסימניות
זה מילוי פורמייקה
התכוונת מילוי לפורמיקה
אחרת לא ברור איך הלוח הפך למילוי נוזלי;)
(מתוך ויקיפדיה)
"פורמייקה היא מוצר תעשייתי המיועד בעיקר לציפוי משטחים ועשוי מנייר קראפט (נייר אריזה) מוספג במלמין נוזלי וכבוש בטמפרטורה גבוהה. הפורמייקה עשויה לרוב שתי שכבות, כאשר שכבת הבסיס היא בצבע חום כהה והשכבה העליונה צבעונית עם מרקם פני שטח מסוגים שונים. השימוש העיקרי של הפורמייקה הוא ציפוי לוחות."

• הוסף לסימניות
אישית, גם אני לא רכשתי רפאל/ מועלם

אבל, פותחת האשכול ביקשה איכות של רפאל אז זה ממש לא ר.א.!!!

שוב אני לא מכירה את רפאל....לא מחווה דעה עליהם.

יש לי רהיטי ר. א ואני מאוד מרוצה.

למה את לא חושבת שר.א טובים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....