פורניר- זה שכבה דקה של עץ אמיתי שמצפה את הלוח עץ-ונותנת לו מראה יפה של עץ אמיתי אבל לא יקר כמו "עץ מלא" כי זה נעשה בד"כ על עץ פשוט יותר או לוח סנדוויץ וכדו'נקרא פורניר.
רק התקציב...אני הזמנתי השבוע מיטת רפאל נוספת - יש לי כבר כמה שנים ומרוצה מאד מאד...
לגבי העיצוב, אכן אין דוגמאות רבות והעיצוב מאד סטנדרטי, אך לי היה חשוב האיכות.
את הארונות עשיתי אצל נגר פרטי ובהן השקעתי בעיצוב כך שיצאתי מרוצה מכל הכיוונים
גם מיטה איכותית וחדר מעוצב עדכני.
פורניר- זה שכבה דקה של עץ אמיתי שמצפה את הלוח עץ-ונותנת לו מראה יפה של עץ אמיתי אבל לא יקר כמו "עץ מלא" כי זה נעשה בד"כ על עץ פשוט יותר או לוח סנדוויץ וכדו'
נייר פורמיקה- זה ציפוי לא אמיתי לעץ אלא סוג של דוגמא מודפסת
לא קשיח כמו לוח הפורמיקה אלא יותר כמו נייר שניתן ליישם אותו גם על משטחים מעוגלים יותר
צריך לשאול אותם, כל מוצר לגופו..לא כתוב באתר מאיזה חומר מיוצרות המיטות
סנדויץ? עץ מלא?
המחירים נראים הוגנים
והעיצוב גם אהבתי
מה אתם אומרים על הרהיטים של סיני(בקומה קולה) איך האיכות שלהם?? אני באמצע הזמנה אצלם ופתאום אני שומעת מחברה שאיכות שלהם לא משהו האם זה נכון?? למישהו יש ניסיון אתם?? אשמח מאד לתגובות!!
אצלנו אומרים
"אנחנו מידי עניים בשביל לקנות זול"
פעם זה היה נכון...אצלנו אומרים
"אנחנו מידי עניים בשביל לקנות זול"
פעם זה היה נכון...
היום זה לאו דווקא תקף
שלמנו ביוקר כאמור על מוצר שהיה אמור להיות איכותי, מחנות עם שם גדול...
המוצר התפרק במהרה, ושירות פשוט לא היה.
וכאן במחיר ממש נמוך המוצר מחזיק בינתיים פי כמה וכמה מההוא,
בעזרת ה' שימשיך הלאה.. וגם השירות שהם נתנו בהרכבה וההובלה (גם חצי מחיר)
היה מאה אחוז.
לא תמיד היקר שווה יותר.
שיריפעם זה היה נכון...
היום זה לאו דווקא תקף
שלמנו ביוקר כאמור על מוצר שהיה אמור להיות איכותי, מחנות עם שם גדול...
המוצר התפרק במהרה, ושירות פשוט לא היה.
וכאן במחיר ממש נמוך המוצר מחזיק בינתיים פי כמה וכמה מההוא,
בעזרת ה' שימשיך הלאה.. וגם השירות שהם נתנו בהרכבה וההובלה (גם חצי מחיר)
היה מאה אחוז.
לא תמיד היקר שווה יותר.
להיפך..לי רק לא נעים להגיד שאולי משפט של חנויות יקרות ושל מעצבי פנים כדי שם להם תיהיה עבודה??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים