את המיטה והארון שקניהו, אגב יש להם אאוטלטתודה רבה.
מה תצלמי לי?
את המיטה והארון שקניהו, אגב יש להם אאוטלט
לי הגיעו להחליף לאחר שהתקשרתי שובבקשתי שירות ועד היום אני מחכה
אני מזהה שזה של רפאל??בבקשה
לפעמים רהיטים זולים נראים מקסים,
אבל כשמבקשים לבצע שינויים מהסטנדרט
מגירות איכותיות יותר, צירים טובים יותר, גובה 2.60
המחיר לפעמים יוצא כמעט כמו נגר,
והמשפט: אנחנו לא עשירים בשביל לקנות פעמים, -משפט נכון
נראה לי שהרוב ממשיכים לסחוב את החודר הזול שקנו, איך שנראה עד שקונים חדש,
אח"כ נמצאים בשלב אחר של החיים מחתנים ועוד,, נראה לי שהרוב לא קונים שוב,
כמדומני אצל כל נגר את יכולה להביא לו את הסגנון שאת רוצה,
כמו כן לגבי רהיטי סיני אין קשר כלל לר.א הכל פורמיקה! וסנדביץ.
לגבי מיטות קחטן לא מתאים כ"כ לילדים קטנים
יש מרווח במיטה העליונה לקיר לא 100% צמוד לקיר
כמה עלתה לך כזו מיטה? זו מיטה של שניים +ארגז?בבקשה
כנ"ל יש לי רהיטים של גלמר בני יותר מ15 שנה, עברו דירות,לי יש חדר ילדים מרהיטי גלמר מעל 10 שנים. איכות מעולה מיטות עץ מלא, מדפים עץ מלא דלתות אני לא זוכרת את החומר. הצביעה לא אטומה ז"א שרואים את הטקסטורה של העץ, מה שגורם לזה שלא יראה כל מכה או שריטה. צבע שמנת אם זה משנה. עבר העברת דירה פרוק והרכבה ושרד היטב.
נ.ב לא קופצים אצלי על מיטות
כתבתי בהודעה. עץ מלא יש צביעה אטומה - פחות מומלץ במיטה של חדר ילדים יותר רגיש ויותר רואים כל דפיקה, ויש צביעה חצי אטומה שרואים את הטקסטורה של העץ. מחירים? כמו שכתבתי יש לי אותו מעל 10 שנים, בזמנו הם היו סבירים.רהיטי גלמר...
לא כתוב באתר מחירים
איך המחירים שלהם?
ממה עשוי, עץ מלא? סנדויץ?
זה מהאתר שלהם, כשאני קניתי היה מול קניון איילון והיה בראשוןטוליפ
את יודעת אולי חנות באזור המרכז שמשווקת אותם?
זו מיטה של רפאל ארבעה מיטותאני מזהה שזה של רפאל??
נראה מאוד מאוד יפה.
זה מיטת שלישיה?
אגב מאיפה המצעים היפים ?![]()
זה ארבע מיטות בלי ארגז מצעיםכמה עלתה לך כזו מיטה? זו מיטה של שניים +ארגז?
בתמונה לא רואים חזיתות של 4 מיטות, זה נראה 3זה ארבע מיטות בלי ארגז מצעים
ועלה קרוב ל5000 לא זוכרת במדיוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים