- הוסף לסימניות
הגבהנו את הקרש של המיטה הרביעית שמסתירה את השלישיתבתמונה לא רואים חזיתות של 4 מיטות, זה נראה 3
הגבהנו את הקרש של המיטה הרביעית שמסתירה את השלישיתבתמונה לא רואים חזיתות של 4 מיטות, זה נראה 3
קניתי מיטת חמישיה
אצל רחל ברגיג, מרהיטי ברגיג בק. הרצוג.
אין על השירות שלה
והתוצאה... חלום!!!
מיטה שניראית כמו בית בובות....
והיא מאסיבית לחלוטין. גם מבוגרים יכולים לישון בה בכיף...
קנינו חדר ילדים של ר.א לפני 3 שנים
נכון להיום, יש שבר מכוער ממש בגב המיטה
והילדים שלי ממש לא שובבים במיוחד.
לא עלה בדעתי לחזור לחנות, אבל האשכול הנוכחי גרם לי להחליט שכן
איך ניהיה שבר בגב המיטה??
מתי זה קרה?
קנית דרך חנות אז למה לא פנית אליהם?
אין לי מושג איך זה קרה, החיבורים רופפים שם כבר תקופה ארוכה, אבל בשבוע האחרון נהיה ממש סדק בעץ עצמו, לא בחיבורים.
לא חשבתי לפנות אליהם, כי זה פשוט לא עלה בדעתי, השלמתי בליבי שהמראה של החדר לא מושלם, אבל האשכול הזה הביא אותי לחשוב על כך.

זה מה שאנחנו הזמנו.
כמובן שיש לה עוד עשרות דגמים שאפשר להגיע אליהם..
החדר מעט חשוך, אבל אפשר להבחין בתוצאה האיכותית. צפה בקובץ המצורף 323258
סנדביץ בציפוי פורמייקה.מאוד יפה
ממה זה עשוי?
סנדביץ בציפוי פורמייקה.
כמדומני שמייצרים לבד.זה של חברת רהיטים מסוימת?
או שהם מיצרים לבד?
אפשר לדעת איפה קנית ומה העלות?לי יש את המיטה של קחטן מהקטלוג החדש - 2018.
שזה בעצם היירייזר שעשויה מעץ.
נראית כמו מיטת שלישיה רגילה, והמיטה התחתונה מתרוממת לגובה המיטה העליונה.
הבנתי שקחטן זה מיטות מעולות אז זה שזה מעץ נותן פתרון לחריקות וברזלים....
"הרהיט" באלעד.אפשר לדעת איפה קנית ומה העלות?
את בטוחה שזה הכוונה רהיטי רפאל? אני הבנתי שהכוונה היא לרהיטים מסוג מסויים.. ראיתי שהרבה חנויות כמו זה השולחן וכו' יש להם רהיטי רפאל?אני ראיתי בחנות שלהם .רח' שמשון הגיבור אבל שוב, לא אהבתי
אשמח ללינק עדכני למישהו יש משהו שמחזיק 40 שנה כמו מה שמתואר פה?http://pirsumchazak.co.il/2015/12/06/מיטות-רפאל-האיכות-משתלמת/
כאן את יכולה לראות דוגמא למיטה,
אין יותר מידי קישקושים,
אם כי עם מעוף ויצירתיות אפשר לגוון יפה בצבעי הפורמיקה וקצת בדוגמא
ואת עיקר העיצוב בחדר לעשות בעזרת אביזרים נוספים (כריות/ וילונות/ תמונות וכו')
נשמע מעניין, בעצם מה העניין לקנות ל50 שנה, גם אפ קונים ל8 שנים זה טוב איזה סוג קנית?לי יש מיטה פשוטה שקניתי סוג שמוכרים בכל החנויות
ומחזיקה כבר 8 שנים ולא מראה שום סימני שחיקה
ועלתה לא יקר בכלל
זה שרד? עד היום? אשמח ממש ממש לשמוע , והאם היום אחרי 7 שנים יש להם אותו איכות?קניתי בקודקוד בפחות מ-5 אלף חדר שלם יפהפה ומעוצב, וחזק -
פלוס דברים נחמדים כמו טריקה שקטה בדלתות, ידיות יפות..
כולל מיטה, שולחן, כוורת וארון.
זה מאד סביר בעיני.
למחירים מופרזים אין גבול...
ג"א מצטרףממש מעניין אותי לראות תמונה של מיטות רפאל האלו
ומה את אומרת היום עליהם אחרי 7 שנים?קניתי מיטת חמישיה
אצל רחל ברגיג, מרהיטי ברגיג בק. הרצוג.
אין על השירות שלה
והתוצאה... חלום!!!
מיטה שניראית כמו בית בובות....
והיא מאסיבית לחלוטין. גם מבוגרים יכולים לישון בה בכיף...
נחמד לענות שכןזה שרד? עד היום? אשמח ממש ממש לשמוע , והאם היום אחרי 7 שנים יש להם אותו איכות?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים