המלצתכם על מצלמת וידאו

• פותח הנושא Desp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

שלום

ברצוני לקנות מצלמת וידאו חדשה. מניסיונכם יש לכם המלצות על מצלמה מקצועית ונוחה לעבודה?
אני מעוניין לצלם בHD כמובן ולערוך סרטים.
חשוב לי מאוד שהזום האופטי יהיה כמה שיותר גדול.
אשמח עם תכוונו אותי בנתונים הטכניים החשובים והמלצה על דגם מסויים.
אני עורך בעיקר בפרימייר ובוגאס.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה אנשים אתם לא מצלמים? אין המלצות?

• הוסף לסימניות
מוכן ללכת רחוק על מצלמה מקצועית

• הוסף לסימניות
sony pmw-320 !!! השאלה היא אם אתה מוכן ללכת למרחק הזה .

• הוסף לסימניות
אני מניח שזה בסביבות 50 אלף שקל... נראה לי כבד... בוא נגיד עד 20-30 אבל עם זום אופטי גדול

• הוסף לסימניות
תודה על המידע אבל לא יותר טוב ללכת על הפנסוניק ac-130? יש לה זום אופטי גדול יותר שזה ממש חשוב לי.
מה דעתך עליה?
מה יותר טוב חיישן 1/2 או 1/3 ? מה אני צריך לבדוק?
אני לא רוצה סתם לזרוק סכום גדול ולא להינות ממנה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Desp;848095:
תודה על המידע אבל לא יותר טוב ללכת על הפנסוניק ac-130? יש לה זום אופטי גדול יותר שזה ממש חשוב לי.
תודה רבה

ב"ה

יש לקחת בחשבון שזום אופטי גדול בוידאו בדרך כלל אינו לתועלת היות וכל תזוזה מנימאלית ככל שיהיה כבר מטשטש וקשה מאד בהתמקדות

יכול להיות שבמכשירים היקרים מתגברים גם על הבעיה הזו אבל יש לעיין בנושא הזה

• הוסף לסימניות
אם כבר אז לך על זאת :
Panasonic AG HPX250
למרות שאני אישית אוהב יותר את הsony ואת פורמט ה xdcam

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה