עזרה המנהלת דיווחה עלי שעתיים נוספות בתקן ודורשת את הכסף חזרה....

• הוסף לסימניות
שלום, צריכה את עזרת המבינים.
דווח עלי שעתיים נוספות בתקן באישורי, לאורך כל השנה עד הקורונה עבדתי אותם. עכשיו המנהלת דורשת בחזרה כסף מחודש אפריל. יוצא סכום של 2,800 ש"ח.
האם זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
אם את עובדת בעמותה ואת כותבת שבנשך השנה זה היה באישורך אז המקסימום הוא משא ומתן על הסכום שתחזירי, אבל את רוב הסכום תאולצי להחזיר.
הגיוני או לא? על הרבה ממה שיש בעמותות חורקים שיניים ו...

• הוסף לסימניות
דווח עלי שעתיים נוספות בתקן באישורי, לאורך כל השנה עד הקורונה עבדתי אותם. עכשיו המנהלת דורשת בחזרה כסף מחודש אפריל. יוצא סכום של 2,800 ש"ח.
האם זה הגיוני?
אם עבדת אותם, אז למה את קוראת להם שעות נוספות?

• הוסף לסימניות
אם השאלה בדין תורה, המקום הוא אצל הדיינים, לא בפורום
אם בחוק, בודאי שזה מגיע לך [רק לא אמורים לדווח על שעות שלא עבדת]....
והאם כדאי לך לריב על זה, זה תלוי בתוכניות שלך לעתיד ובנפשות הפועלות

• הוסף לסימניות
אם השאלה בדין תורה, המקום הוא אצל הדיינים, לא בפורום
אם בחוק, בודאי שזה מגיע לך [רק לא אמורים לדווח על שעות שלא עבדת]....
והאם כדאי לך לריב על זה, זה תלוי בתוכניות שלך לעתיד ובנפשות הפועלות
לא צריך דיינים כדי לדעת שאסור לגזול,

איך אמר לי רב חשוב מגזימים, כל דבר רצים לרב!

• הוסף לסימניות
אם ע"פ ד"ת את יכולה לומר להם שהרב אמר לך לדווח בחודש הבא על פחות שעות שלא יהיה גזל.
הכי טוב זה להביא רב שיפסוק לכם.
בינתיים עדיף במקרים כאלה להתחמק, ולטעון שלא ידעת והכסף כבר יצא מהבנק, ומיד שיהיה לך את תחזירי. עד שישכח.
אני שאלתי פעם דיין בערך בכזה שאלה, והוא אמר לי שאם לא קבעתם על כך אז זה כסף שצריך להחזיר למדינה ואם לא זה הפקר שאני זכיתי בו,

• הוסף לסימניות
האם זה הגיוני?

לא ברור פה בכלל על מה את מדברת.
מה פירוש״עד הקורונה עבדתי אותם״ , איפה עבדת? אם עבדת, למה את קוראת לזה שעתיים נוספות?

את השעות הרגילות, איך עבדת בקורונה? לא עבדת אותו דבר את השעות הנוספות?

מה בעצם את רוצה לדעת?
כמה הסכום לש״ש חודשי?

אולי קחי את הסכום ברוטו, חלקי במספר הש״ש שלך והכפילי בשתיים

זה כמובן במידה ואת יודעת שעליך להחזיר, מכל סיבה בעולם.
אגב, מה סיכמתם על פנסיה, קרן השתלמות, דמי לידה.......?

מה עם מס הכנסה שלילי? לא הפסדת בעקבות הסיפור הזה?

בהצלחה בכל מה שתעשי.

ותדעו כולכם, אם לא יהיו עובדי הוראה שיסכימו להתנהלות כזו, הדבר הזה יעבור מן העולם.

זה גלגל שמזין אחד את השני, כל אחד מסיבותיו/אילוציו הוא.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שיולי אוגוסט משולם באופן יחסי למה שעבדת.
כך שעל חודשים אלו צריך לחשב רק שליש משווי השעתיים.

• הוסף לסימניות
האם זה הגיוני?
הדיווח היה באישורך , ומה סיכמתם בהתחלה שיחזור או לא ?
ודרך אגב זה ממש לא חוקי כך שכדי להימנע מכתיבה על זה בפורום פתוח

• הוסף לסימניות
הרבה בתי ספר כך מתנהלים
באישור העובדת כמובן.

עובדת שמתנגדת מראש לתהליך מסומנת מראש לאחת כזו שלא תקבל קידום או הטבות אחרות כמו התחשבות ביום חופשי שעות חלון וכ'...

• הוסף לסימניות
האם זה הגיוני?
שמעתי על כאלו שבמקום להחזיר את הכסף, עבדו שעות נוספות על פני כל השנה.
בלי להכנס לסוגיא ההלכתית או אנושית, רק בתור טקטיקה למי שרוצה לצאת בסדר עם המנהלת בשביל תקן/תוספת בשנה הבאה, ולא רוצה להוציא מכיסה 2,800 ש"ח.

• הוסף לסימניות
ההסכם היה שנמצא מה למלא בשעות האלו, ואכן כך היה עד הקורונה. אני גם מבינה את המנהלת שנמצאת במצוקה כלכלית של המוסד ואין לי בעיה להחזיר לה את הכסף, רק אני רוצה לדעת שהסכום הגיוני.
כעובדת הוראה אני צריכה שמשיהו יחשב לי 15 שנות ותק +עוז לתמורה, האם זה הסכום שיוצא?

• הוסף לסימניות
ההסכם היה שנמצא מה למלא בשעות האלו, ואכן כך היה עד הקורונה. אני גם מבינה את המנהלת שנמצאת במצוקה כלכלית של המוסד ואין לי בעיה להחזיר לה את הכסף, רק אני רוצה לדעת שהסכום הגיוני.
כעובדת הוראה אני צריכה שמשיהו יחשב לי 15 שנות ותק +עוז לתמורה, האם זה הסכום שיוצא?
יותר הגיוני לחשב כמה שווה שעה שלך בתלוש, לא?

• הוסף לסימניות
בלי להכנס לסוגיא ההלכתית או אנושית, רק בתור טקטיקה למי שרוצה לצאת בסדר עם המנהלת בשביל תקן/תוספת בשנה הבאה, ולא רוצה להוציא מכיסה 2,800 ש"ח.
אם יש לה תקוה להתקדם במוסד הזה (תקן, תוספת, שנה הבאה) כדאי לה לחרוק שיניים ולהחזיר (גם עם חיוך מעושה), פשוט עצה טובה, אנשים היו מוכנים לשלם יותר בשביל מקום עבודה שהם רוצים.
כמובן תשובה עניינית למה ששאלתם.

• הוסף לסימניות
את יכולה לבדוק בקישור המצורף את השכר עם התוספת ובלי התוספת, {שימי לב שהקישור לא כולל שעות אם והפרשות למיניהם..}

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה