המסך לא מראה תצוגה

• הוסף לסימניות
שלום ואשמח לעזרה --
אני מדליקה את המחשב, הוא נדלק, כפתור המסך מהבהב - מראה שהוא דלוק,
אבל אין שום תצוגה על המסך.
החלפתי מסך - הבעיה נשארת - מראה שהמסך דלוק, אבל אין עליו שום תצוגה.
במה יכולה להיות הבעיה?
תודה

• הוסף לסימניות
הכבלים מחוברים במקום?
לי זה קרה שהכבל המחבר בין המחשב למסך לא היה תפוס טוב.

• הוסף לסימניות
לא נגעתי בחיבורים, הוא מחובר מצוין.
גם ניסיתי עם מסך אחר והבעיה נשארת.

• הוסף לסימניות
אם יש לך כרטיס גרפי יכול להיות שהמסך מחובר בחיבור הלא נכון

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה.

בדרך כלל אחרי שאני לא נוגעת במחשב לפרק זמן,
כשאני חוזרת לעבוד על המחשב, לעיתים, הכל מסומן כדולק, הכפתור של המסך מהבהב, המחשב עצמו פועל, אבל המסך שחור.

הדבר היחידי שנותר לי לעשות, זה לכבות את המחשב ולהפעילו מחדש.

אשמח לדעת ממה זה נובע, ואיך אפשר למנוע את זה

• הוסף לסימניות
תנסי לראות אולי יש במסך שלך מצב של tv אם בוא חדש
במצב כזה שהיה לי ממסך שקיבלתי של סמסונג התקשרתי לשירות לקוחות נציגה אמרה לי ללחוץ על sourceבקידנת המסך ועבר חזרה למצב pc מצב מחשב...

• הוסף לסימניות
תנתקו את המסך מהחשמל ותלחצו למשך כמה שניות כמה פעמים בכפתור ההדלקה של המסך.

• הוסף לסימניות
יכול לקרות שהזיכרון לא יושב טוב כמו שצריך ולכן זה קורה. צריך לבדוק האם המחשב באמת עולה. ניתן לבדוק זאת ע"י לחיצה קצרה על לחצן הכיבוי שעל המחשב ולראות אם הוא נכבה מיד. אם כן זה אומר שהמחשב לא עלה ויש בעיית חומרה שלא קשורה למסך.

• הוסף לסימניות
ייתכן גם שכרטיס המסך לא יושב טוב.

• הוסף לסימניות
אחרי כמעט שבועיים שלא נגעתי במחשב,
הכל חזר פתאום לעבוד תקין לגמרי.

תודה וחג שמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה