המסך מיתכבה כל רבע שעה-מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה במחשב כבר יומיים שאני לא יכולה לעבוד עליו.
כל רבע שעה המסך מתכבה ולא נדלק
ואז אני צריכה לכבות ולהדליק מחדש את המחשב. עד לרבע שעה הבאה...
מה זה אומר?
ואיך אפשר לסדר אתזה?

ואם צריך טכנאי אז יש לכם מישהו טוב להמליץ לי באיזור אלעד, פ"ת, ב"ב?

תודה רבה רבההההה לעונים!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהכרטיס מסך שלך גוסס

אל תחכי שהוא ישרף (לא נעים, וגם מסוכן לחלקים אחרים שיושבים לידו במארז)
פני לטכנאי, קודם כל אולי יש דברים שאפשר להדריך אותך לעשות טלפונית

לפעמים אבק שמצטבר במארז מונע מהמאוורר של הכרטיס מסך להסתובב והוא מתחמם מדי, מה שעלול לגמור אותו, וצריך לדעת איך לנקות בלי להרוס את החלקים בפנים

בקיצור - אל תחכי, תבדקי את זה
אם את יודעת לפתוח את המארז ולהציץ לתוכו, ואם את יכולה לזהות את הכרטיס מסך שם (לפי מה שכתוב עליו, דגם וחברה וכו') - את יכולה לנסות לבדוק לבד את נושא המאוורר

• הוסף לסימניות
אווקיי
ואם לא יעזור שאנקה אותו. כמה עולה סיפור כזה?
זאו"מ להזמין טכנאי שיעשה אתזה...

• הוסף לסימניות
להחליף חוטים?
יש מצב שזה בעיה רק במגעים?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה לפני כמה חודשים, הייתי לוחץ על הלחצנים כ 10 דק' והיה ממשיך לשעתיים, כשהלכתי לקנות חדש הודיעו לי שיש לי עדיין אחריות (3 שנים) ותוך יומיים קיבלתי מסך חדש הביתה.

לפעמים הבעיה במסך עצמו.

• הוסף לסימניות
וגם לי זה קרה
צריך לבדוק שזה לא מסומן על מצב שינה
יש אפשרות בלוח הבקרה נראה לי לבחור מצב שינה אם אני לא טועה ואז המסך מתכבה מעצמו כל כמה זמן שבוחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה