המסך מרצד ונכבה

• הוסף לסימניות
עד אתמול ב3 בלילה הכל היה בסדר, והבוקר כשאני ניגשת למחשב, ומעירה אותו מתרדמת הלילה, הוא מהבהב ומרצד במשך חצי דקה ונכבה. כיביתי את המסך ופתחתי שוב והתופעה חוזרת על עצמה.
מה הבעיה ואיך אני פותרת אותה במהירות האפשרית??? מי שיכול להושיע אותי, אפילו בעיצה הכי קטנה, יבורך משמים, אני בלחץ עבודות ואין לי טיפת זמן לבזבז על הדבר הזה :mad::mad::mad::mad:

זה בעיה במסך? בכרטיס מסך? מה אני עושה עכשיו???

• הוסף לסימניות
תבדקי את הכבלים של המחשב
כבל חשמל וכבל מסך
בצעי לאחר מכן הפעלה מחדש למחשב
תראי אם הבעיה חוזרת

• הוסף לסימניות
מסתבר שזו בעיה במסך. חיברתי את המסך למחשב הנייד (באמצעות כבל שונה) והבעיה חזרה על עצמה.
האם זה אומר שהמסך הלך? האם יש אפשרות להציל אותו? (מדובר במסך סמסונג שנמצא ברשותי כשנה וחצי)

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה הספק חשמל של המסך

תיקון שמתחיל ב150 שקל ולא מעבר ל250

שלחי למעבדה לבדיקה

• הוסף לסימניות
תודה!
האם אפשר להביא לך את המסך לבדיקה? או שאתה יכול להמליץ לי על מעבדה אחרת באזור המרכז שיכולים לבדוק לי את המסך?
וכמובן, כמה שיותר מהר!!!

• הוסף לסימניות
פעם הייתי עוסק בזה כיום כבר לא
תוכלי לפנות לכל מעבדת מסכים לקבלת שירות

ואם תרצי המלצה
ישנה מעבדה של חברת newtech
רח' זבוטינסקי 113, בני ברק​
51377​
שעות פעילות החברה
ימים א-ה
בין השעות: 10:00 - 19:00
טלפון: 0777-501-505
פקס:
0777-501-506

תלחצי עליהם שיבצעו את זה באותו יום

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ועוד דבר קטן לא לשכוח

בכל מעבדה ישנו מחיר על בדיקה
ואי ביצוע תיקון עד שיש אישור מהבעלים במידה והינו מעל גובה מסויים שסיכמתם מראש

מחיר הבדיקה על פי רוב כלול בתיקון במידה ובוצע בסופו של דבר

• הוסף לסימניות
לא כל מסך שווה לתקן. אם הוא מסך ישן ולא ככ איכותי עדיף כבר לקנות חדש.

הרב פעמים האיכות של התצוגה מאוד יורדת אחרי תיקון. זה במיוחד נכון כשמחברים בחיבור אנאלוגי (המכונה VGA) , זה בגלל שבשביל התיקון הרבה פעמים צריכים להסיר את הבידוד של הרבה מעגלים, וגם אם זה רק במעגל של החשמל אם משתמשים במייצבים לא מתאימים יש הרבה גלים וריצודים על המסך.
לא תמיד, אבל קרה לי כבר כמה פעמים. גם כשתיקנתי לבד וגם כשמסרתי לחבר'ה בתחום.

• הוסף לסימניות
תודה, bris, דיברתי איתך ביום ראשון כשהתגלתה הבעיה, ובהמלצתך שלחתי את המסך לתיקון אצל החברה.
המון תודות!!

• הוסף לסימניות
מצאת את החשבונית ?

• הוסף לסימניות
במשחק הילדים לצלצל לשכנים ולהטריד באינטרקום אומרים

לצלצל לשכן אחד זה צאט
ללחוץ על כל השכנים כבר פתחת פורום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;590873:
נשמע שנפתח פה צ'אט

גם בצאט כאן מקפידים על הכלל "לא אומרים מחירים בטלפון"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה