המסך שלי התקלקל- זקוקה ליעוצכם

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
המסך שלי התקלקל:(
על איזה מסך אתם ממליצים לגרפיקה ?
מה המפרט שצריך להיות לו?
ואיפה הכי מומלץ לקנות בב"ב.
אם קניתם לאחרונה -איפה הכי זול?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1302339:
שלום
המסך שלי התקלקל:(
על איזה מסך אתם ממליצים לגרפיקה ?
מה המפרט שצריך להיות לו?
ואיפה הכי מומלץ לקנות בב"ב.
אם קניתם לאחרונה -איפה הכי זול?
תודה רבה

אין לך אחריות? רוב המסכים היום מגיעים עם 3 שנים אחריות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1302461:
אין לך אחריות? רוב המסכים היום מגיעים עם 3 שנים אחריות.
לא :(
כבר עברו לו מזמן השלוש שנים
אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד זה די דחוף
בינתיים אני על המחשב נייד וזה ממש לא נוח:(
תודה

• הוסף לסימניות
נו.... בבקשה תעזרו

• הוסף לסימניות
מסך של DELL הכי מומלץ לגרפיקה, מניסיון.
דגם מומלץ? גשי לחנות (אני לא מב"ב, כך שלא אוכל לעזור לך) ובקשי מסך של החברה הנ"ל.
המדד הוא המחיר. משהו איכותי אמור לעלות בסביבות ה-1000+-

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על dell עבדתי מול כמה מסכים,
והוא עולה על כולם!
בעד... הדגם של ה23 אינץ.

• הוסף לסימניות
אם יש לך כסף להשקיע 3K+ את יכולה לסמוך על ההמלצות של מישל סורסקי כאן.

אם את מחפשת משהו במחיר שפוי (1000) אני יכול להמליץ לך על dell2312h הוא היה נחשב הטופ לפני כמה שנים, ועדיין מיוצר ונמכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה