המסך של המחשב נהיה לפתע צבעוני, מה יכול להיות שקרה?

• הוסף לסימניות
1. מכבלים רופפים - תנסי לחזק את החיבורים
2. יכול לקרות גם ממגנט חזק ששמו ליד המסך
תודה דבר ראשון.
מדובר במחשב נייד ככה שאין חיבורים
וזה נהיה בעיקר ורוד .............

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
המסך קצת רופף?
ישן?
נשמע כמו בעיית מגעים [לכאורה---כי אני לא מקצוען...;)]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתה לי בעיה דומה במחשב היו לי כל מיני פסים על המסך וכו' התברר שהייתה בעיה בחיבור ללוח אם אבל זו גם יכולה להיות בעיה בכבל מסך מה שנקרא בהגה מקצועית "פלאט" בכל אופן זה או להחליף כבל או שצריך לחזק את הכניסה של הכבל או שזו בעיה בלוח אם זהוי חוות דעתי הלא מקצועית

• הוסף לסימניות
צבעוני? וואלה נשמע טוב!!
למה לא תשאירי את זה ככה?...
סתם, תלחצי על כפתור הכיבוי במשך כמה שניות, תבדקי אם משהו השתנה.
לי קרה משהו דומה פעם, פשוט לחצנו לחיצה ארוכה עד שהמחשב התאפס...
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תחברי את המחשב למסך רגיל בנפרד,
אם יש פסים גם במסך רגיל, הבעיה היא בכרטיס המסך\לוח האם, זה אומר שהגיע זמנו של המחשב להשלח למיחזור.

אם אין פסים במסך חיצוני, הבעיה תהיה בכבל הפנימי של החיבור למסך\ החיבור במסך עצמו, וייתכן שזה בר תיקון במעבדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה