דרוש מידע המסכות במכירה של משנת יוסף - טובות?

• הוסף לסימניות
המסכות עם הפילטר מצוינות, אפשר לנשום בהם....
הם רק לא ממלאות את יעודן....
מעבר להגנה על חובש המסיכה
אחת המטרות העיקריות במסכה היא למנוע מהחובש שייתכן והוא חולה לזהם את סביבתו
והמסכות עם בפילטרים פשוט לא עושות את זה
אם אדם משתעל הכל נפלט החוצה

וזו ההנחיה של משרד הבריאות
מסכה עם שסתום – אינה מתאימה בקהילה מכיוון שהשסתום פולט אויר בלחץ שעלול לגרום לפיזור נתז ולהדבקה.

• הוסף לסימניות
דווקא אני פחות מרוצה מהמסכות הללו,
כי אני מריגשה את הבל הנשימה...
כמו שנושמים לי בפנים, רק שאני נושמת לעצמי
ויש לזה מקום להישאר
חזרתי לפשוטות יותר נוחות, לדעתי.

• הוסף לסימניות
במסכות הפשוטות שהם מוכרים לעיתים קרובות נקרע הגומי כבר במהלך הלבישה הראשונה

• הוסף לסימניות
המסכות עם השקף בלי מסכה נוספת על הפה והאף זה תיקני מבחינת משרד הבריאות?

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג המסכות מבד?
בחו״ל אומרים שיש צורך לכבס גם המסכות הרב פעמיות ב60 מעלות ואני מאמין שאלו מבד יחזיקו לאורך יותר זמן

• הוסף לסימניות
זה הכי גרוע מבחינת הגנה על החובש. מבחינת הסובבים זה מספק למנוע רסס רוק
אז זהו, שהסיבה שאני לובש מסכה היא בשביל לא להדביק-- לא בשביל לא להידבק...
וחוצמזהה שגם ככה כל אחד שלא חובש מסכה אני בורח מהאיזור שלו ככה שזה לא באמת מסוכן לחובש אותה...

• הוסף לסימניות
הם רק לא ממלאות את יעודן....
מעבר להגנה על חובש המסיכה
אחת המטרות העיקריות במסכה היא למנוע מהחובש שייתכן והוא חולה לזהם את סביבתו
והמסכות עם בפילטרים פשוט לא עושות את זה
אם אדם משתעל הכל נפלט החוצה

וזו ההנחיה של משרד הבריאות
מסכה עם שסתום – אינה מתאימה בקהילה מכיוון שהשסתום פולט אויר בלחץ שעלול לגרום לפיזור נתז ולהדבקה.

א- האם פילטר = שסתום? (במסכות של משנת יוסף מצויין שהן עם פילטר)
ב- משנת יוסף מציינים כי למסכות תו תקן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה