מידע שימושי המסנן הגדול של חדרי הבריחה

• הוסף לסימניות
אז הייתי בחדר בריחה, (פעם ראשונה תודה ששאלתם)
כן, אני יודעת שזה לא העונה עכשיו, אבל היתה סיבה, אז הייתי,
והתאכזבתי,
מאד מאד.
מכיוון שזה היה חדר שהומלץ כאן בפרוג, חשבתי שהאשכולות בנושאים האילו הם לא מספיק מפורטים.
מה שמאתגר זוג לא מאתגר 5, יש כאילו שמחפשים חוויה לא מידי מאתגרת ויש שכן, יש שמעוניינים באקשן ויש ברוגע.

מכיוון שזו חוויה יקרה, ולא תדירה במיוחד רציתי לחסוך מכולנו את האכזבה הבאה (גילוי נאות - וגם לראות את הרמה הממוצעת בחדרי בריחה, והאם הייתה לי סיבה להתאכזב או לא :eek: )
לכן בניתי את השאלון הזה ואשמח לשיתופים שלכם - לתועלת כולנו,
בע"ה בל"נ לאחר קבלת מספר תשובות מכובד אתמצת את חדרי הבריחה הנבחרים והמומלצים תוך מתן פירוט מדוייק לגבי כל אחד, ואחד.
מי שמעוניין לענות כאן באשכול אין בעיה רק אז הזהרו במיוחד מדיס ומספוילרים.
וגם תשמרו על המבנה של השאלון (אני מעלה את השאלות בהודעה הבאה) כדי לתת תמונה כוללת.

מוכנים? כנסו לקישור: https://forms.gle/TC9UaEx7tMsnjX266
אודה להקפצות ממי שענה.

• הוסף לסימניות
להלן השאלות למי שמעדיף דווקא לענות באשכול:
שם החדר
מיקום (עיר)
כמה משתתפים הייתם ומה הרקע (מנוסים בחדרי בריחה או לא)
מה הייתם צריכים למצוא = מה היתה המטרה בחדר?, וכן האם הייתם מגדירים את מה שמצאתם כמפתיע מקורי ולא צפוי?
הייתם מגדירים את החדר כמפחיד/מלחיץ/ "לא לבעלי לב חלש"? אם כן מהו החלק המפחיד? (עיקר החדר או חלק צדדי)
החדר מתאים לחרדים מבחינת צניעות תכנים וכו'? אם לא פרטו מהו החלק הבעייתי.
כמה זמן לקח לכם להגיע לפיתרון?
מה רמת הקושי של החדר לדעתכם?
איך היתה התפאורה?
האם היה שימוש בטכנולגיה / שחקנים? (אם כן פרטו)
סוג החידות הרווח בחדר: [מנעולים, ידע עולם, מציאת חפצים בחדר ושימוש בהם, מכשירי חשמל]
האם היו הפתעות בלתי צפיות או קונספקט מפתיע? אם אפשר לפרט {בלי ספוילרים}
סכמו את החוויה שלכם, התייחסו למה "שעשה לכם" את עיקר ההנאה מהחדר (הפתרון הסופי / חידה מסויימת/ התפאורה/ היחס)
לסיכום - ממליצים או לא?

• הוסף לסימניות
להלן השאלות למי שמעדיף דווקא לענות באשכול:
שם החדר
מיקום (עיר)
כמה משתתפים הייתם ומה הרקע (מנוסים בחדרי בריחה או לא)
מה הייתם צריכים למצוא = מה היתה המטרה בחדר?, וכן האם הייתם מגדירים את מה שמצאתם כמפתיע מקורי ולא צפוי?
הייתם מגדירים את החדר כמפחיד/מלחיץ/ "לא לבעלי לב חלש"? אם כן מהו החלק המפחיד? (עיקר החדר או חלק צדדי)
החדר מתאים לחרדים מבחינת צניעות תכנים וכו'? אם לא פרטו מהו החלק הבעייתי.
כמה זמן לקח לכם להגיע לפיתרון?
מה רמת הקושי של החדר לדעתכם?
איך היתה התפאורה?
האם היה שימוש בטכנולגיה / שחקנים? (אם כן פרטו)
סוג החידות הרווח בחדר: [מנעולים, ידע עולם, מציאת חפצים בחדר ושימוש בהם, מכשירי חשמל]
האם היו הפתעות בלתי צפיות או קונספקט מפתיע? אם אפשר לפרט {בלי ספוילרים}
סכמו את החוויה שלכם, התייחסו למה "שעשה לכם" את עיקר ההנאה מהחדר (הפתרון הסופי / חידה מסויימת/ התפאורה/ היחס)
לסיכום - ממליצים או לא?
יוזמה מבורכת,
אבל השאלון די מטריח,
וקשה לי להאמין שתהיה היענות.

• הוסף לסימניות
אבל השאלון די מטריח,
וקשה לי להאמין שתהיה היענות.
הוא ארוך, ומאד מפורט
אבל בעיני רב השאלות הכרחיות בשביל לקבל תמונה כוללת.
להרגשתי הוא לא מטריח, אנשים אוהבים לספר על חויות שהם חוו.
שאלה שמטריחה לא חייבים לענות
ו- אל תיאשי מראש ;)

• הוסף לסימניות
מקפיצה לאחרי פורים
יש לכם 60 דקות להיכנס לקישור, לענות על השאלון, ולברוח עם הכסף...

אם לקח לכם יותר מ- 2 דקות ספרו לי.

• הוסף לסימניות
לאיזה גילאים?
לאיזה גודל קבוצה?
עד כמה אטריקטיבי?
כמה גדולה הזיקה לסדרת הספרים?
לדעתי זה מתאים מגיל 10 (אולי אפילו קצת פחות)
גודל קבוצה של בין 3 ל-9 משתתפים,
אנחנו היינו קבוצה של 5, בגילאי 12-23 ו- מאוד נהננו...
אני אישית לא קראתי את הספרים....

• הוסף לסימניות
אנחנו גם כמעט סוגרים מקום שם,
והיינו רוצים לדעת האם שווה?
מה הסגנון?
אקשן, מפחיד, חוויתי, על רמה?
כן, לדעתי היה מאוד שווה, שוב- אנחנו נהננו, לא יודעת מה יהיה אתכם :)....
זה סגנון מאוד נחמד, אולי יש קטע קצת מפחיד - אבל בקטנה, לא באמת "מפחיד",
אני חושבת שזה על רמה, לי ספציפית זה החדר בריחה הראשון שהייתי, כך שאני לא ממש יודעת לעומת אחרים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן, לדעתי היה מאוד שווה, שוב- אנחנו נהננו, לא יודעת מה יהיה אתכם :)....
זה סגנון מאוד נחמד, אולי יש קטע קצת מפחיד - אבל בקטנה, לא באמת "מפחיד",
אני חושבת שזה על רמה, לי ספציפית זה החדר בריחה הראשון שהייתי, כך שאני לא ממש יודעת לעומת אחרים...
חייבים להכיר את הספר קודם?

אני גם פעם ראשונה במקום כזה,
אבל כפי שזה נשמע, ממלכה במבחן זה מקום חדש (ודתי) אז אני לא יודעת באמת למה לצפות...
לא היה משעמם, נכון?

• הוסף לסימניות
אני חוששת שאני צריכה לגבות מהם תשלום על הרעיון, ;)
ראו הודעה שלי באשכול מלפני שנה
https://www.prog.co.il/threads/חדר-בריחה-דעתכם-חשובה-מאד.562755/page-5#post-7869046
מהיכרות עם המקימה של החדר - לפני כשנה הוא כבר כמעט נפתח.... רק בגלל הקורונה היו הרבה עיכובים.
היא עבדה על ההקמה שלו שנתיים. כך שהרעיון לגמרי שלהם...

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי ונהניתי בטירוף!!!!!!
זה חדר מושקע מאוד!!!
ויש לי למה להשוות כי הייתי כבר בכמה וכמה חדרים בארץ
ממליצה מאוד מאוד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה