המסע האמיץ של אביגדור!

• הוסף לסימניות
והרי הקומיקס החדש מעיתון 'ילדים' של משפחה,
אשמח מאד לתגובות!
אלו שני הפרקים הראשונים שכבר התפרסמו.
בהמשך מדי כמה עמודי קומיקס יהיו ציורים גדולים עם מליוני פרטים כאהוב עלי (:
עוד אין לי אפשרות להעלות כי עוד לא פורסם, בעז"ה בהמשך.
כמובן שאשמח שמי שנהנה מהתוצר בעיתון יידע את הממונים! :)
הקומיקס מבוסס על ספרו רב המכר של הר' אסחייק - חיים בריאים כהלכה.

*צירפתי גם את הלוגו.

• הוסף לסימניות
שירי- מקסים!!
הציור, הצביעה והכל!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד כרגיל.. אני אוהבת את הסגנון שלך
מהמם.....

• הוסף לסימניות
חזק!!!!! ומתוק מאד!!!!!!!!
הכי אהבתי את הריבוע שהוא מחפש את הנעל(-:

• הוסף לסימניות
מקסיייים!!! קליל, צבעוני, זורם, מצחיק, הכל...כמו שצריך, אהבתי!
הרבה הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
זורם, קליט, מאיר עיניים.

• הוסף לסימניות
וואו! גם קומיקס מיוחד של שירי- וגם שליחות בריאותית!

• הוסף לסימניות
אלי וגולד לא עזבו, זה קומיקס פנימי.
תודה על הפידבק, מחזק מאד!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
פששש, מוצלח ביותר..
אהבתי במיוחד את החלק שהוא עם המחברת, השלוש קוביות האלה מביעות במיוחד..!

• הוסף לסימניות
כמה חמוווד !
אהבתי את החיפוש אחר הנעל !!

מה הדמות האדומה ? נראה קצת לב ...

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד! המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;850171:
כמה חמוווד !
אהבתי את החיפוש אחר הנעל !!

מה הדמות האדומה ? נראה קצת לב ...
אכן, לא פלא שברלב עלה על הלב..
ושמו הרשמי הוא ליבו, אבל את זה יידעו בפעם הבאה. (איזו חשיפה!!!)

• הוסף לסימניות
תשמעי סיפור,
אחותי שכבר לא כל כך קטנה (13), מדפדפת בעיתון ילדים רק מתוך רגשות נוסטלךגיה ואמפטיה. אך מכיוון שהוא לא באמת מיועד לשכבת הגיל שלה הדפדוף מסתיים בדר"כ די מהר...
השבוע אני רואה אותה תקועה....ותקועה...ותקועה... ואז אני שומעת אותה אומרת: "ווואי איזה ציורים יפים, הלוואי והייתי יודעת לצייר ככה (יש לה כישרון שהיא מתעקשת לא לפתח למרות כל תחנונינו :mad:), זה פשוט מתוק"
אני מהצד מעיפה חצי מבט ורק מלראות את הציורים אמרתי בקול: "ווואי זה הציורים של שירי!"
אחותי מיד ממהרת לבדוק ואומרת: "כן, כתוב שם שירי. את מכירה אותה?"
וכשאמרתי ש...כן, קצת ;)))- היא מיד הצהירה בעוז: "אם היא תסכים ללמד אותי ציור אני אסכים ללמוד ציור! (הבטחה אבירית למדי!!!:eek:)"
אבל היות ופירסמת בעבר קורס כזה וכבר אז הצטערתי שאינך גרה באזורינו, הרגעתי אותה שהיא לא תאלץ ללמוד ציור על כורחה כי את גרה רחוק.
המעניין הוא שבמקום לשמוח שפטרנו אותה מהעונש הזה (היא מאד אוהבת לצייר אבל לא רוצה להשקיע ללמוד את זה)- היא דווקא מאד התאכזבה :(......מסתבר כנראה שאכן החיים קשים :D.

את מציירת מקסים וגורמת אפילו לי (עברתי מזמן את הגיל....) להציץ בהחבא בעיתון ילדים.
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
אה, והכי חשוב.... איך מיידעים את הממונים? לשלוח מכתב למערכת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה