כללי המספרים התהפכו לי!

• הוסף לסימניות
מה עושים עם קובץ שכל המספרים בו התהפכו לדוגמא במקום שיהיה כתוב לדוגמא תאריך 8.8.212 מופיע .2012.8.8 וכן במקום 28,000 מופיע 000,82

מה עושים???

• הוסף לסימניות
כיון התוים אמור להיות דיפולט, לא מימן לשמאל

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 39.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה קורה לי בדר"כ באילוסטרייטור שאני מביאה מלל מהמייל ישירות לתוכנה
מתהפכים לי המספרים או שזה כותר לי בריבועים עם איקסים
ורק כשמחליפים פונט זה מסתדר
אולי יש פתרון לזה?

• הוסף לסימניות
אברם, תודה ענקית!!

• הוסף לסימניות
תתני הגדרות עברית לטקסט כאשר שום מסמך לא פתוח ואז אחרי שהגדרת הכל תסגרי ותפתחי מחדש את התוכנה והכל יבוא על מקומו בשלום:)

• הוסף לסימניות
כששום מסמך לא פתוח
הוא לא נותן לי להגדיר כלום בכלי הטקסט
בהגדרות הוא מופיע על עברית...

• הוסף לסימניות
ctrl+k

• הוסף לסימניות
יש עוד משהו שצריך להגדיר חוץ מזה?
ctrl+k מופיע לי ככה:

קבצים מצורפים

• Screen shot 2015-03-08 at 16.04.12.png
    KB 41.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;1548241:
יש עוד משהו שצריך להגדיר חוץ מזה?
ctrl+k מופיע לי ככה:

בכמה מהלשוניות שם. לגבי הלשונית הנ"ל זה נראה בסדר ככה.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה עוד מקום להגדיר עברית אפשר לכוון בבקשה יותר?

• הוסף לסימניות
אם את באילוס' נראה שזו ההגדרה:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך אורית תמיד עוזרת מכל הלב :)
למרות שהבעיה לא נפתרה אשמח אם ידעו לענות לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;1548227:
תתני הגדרות עברית לטקסט כאשר שום מסמך לא פתוח ואז אחרי שהגדרת הכל תסגרי ותפתחי מחדש את התוכנה והכל יבוא על מקומו בשלום:)

אין צורך לסגור ולפתוח מחדש. ההגדרות ייקלטו בכל מקרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה